Close button

Подарунки за знаками зодіаку: що подарувати Рибам

Подарунки за знаками зодіаку: що подарувати Рибам

Натура Риб таємнича і загадкова - важко зрозуміти, що їм подобається і про що вони мріють. Однак є речі, про які відомо точно: Рибам їх дарувати не можна, повідомляє 1001 гороскоп.

В першу чергу це стосується суто практичних, побутових подарунків. Навіть дорогий суперпилесос засмутить чутливих Риб, адже в подарунок вони хочуть одержати не грубу річ, а щось більше.

Самі Риби здатні витратити масу сил на те, щоб вибрати своїм близьким щось, буквально створене для них. Їх подарунки, по суті, є інтимними, так як заглядають в самі тайники душі. Якщо ви хочете по-справжньому догодити Рибам, зробіть для них те ж саме. Не пошкодуйте часу на пошуки, виберіть їм подарунок серцем, а не розумом, і нехай в ньому буде відчуватися тонкий коктейль з романтики, мрії і фантазії.

Читайте також: Спалах на Сонці спровокує серйозну магнітну бурю

Найкращі подарунки для Риб

Квіти для Риб

У букеті Риби оцінять вишуканість і тонкий смак, так що не женіться за його розмірами. Квіти повинні дихати свіжістю, виділяти тонкий аромат і не відлякувати кричущими фарбами. Краще вибрати що-небудь у світлій, пастельній гамі - ніжні тюльпани, нарциси, лілії, світло-рожеві або кремові троянди.

Техніка для Риб

Риби досить байдужі до техніки, якщо тільки вона не відрізняється вишуканим дизайном. Виняток становить лише хороша, професійна аудіо-техніка і всі аксесуари до неї (музичні Риби оцінять її по достоїнству), а також якісні фото та відео пристрої. Риби вміють створювати чудові фотошедеври!

Ювелірні прикраси для Риб

У прикрасах для Риб слід уникати як безликості, так і перебору. Їм однаково доведеться не до смаку і звичайна золотий ланцюжок, і яскравий масивний браслет. В оздобленні для Риб повинні бути присутніми вишуканість, витонченість, художня цінність, інакше вони його ніколи не надінуть.

Предмети побуту для Риб

Риб здатні образити суто утилітарні предмети, на кшталт чайника або праски, піднесені в подарунок - якщо тільки вони з якихось причин не мріяли саме про них. Щоб не помилитися, краще подарувати Рибам вишукані, підібрані зі смаком, дрібниці для дому та для догляду за тілом: косметику, вазу, декоративний світильник, дизайнерські тапочки.

Парфуми для Риб

Витончені Риби не люблять яскраві, сильні, а тим більше агресивні аромати. Для них підійде парфум з вишуканим ніжним запахом, наприклад, з нотками фіалки, лаванди, конвалії, бузку.

Дрібнички і сувеніри для Риб

Сувенір для Риби повинен бути з підтекстом, якщо ви не хочете, щоб він припадав пилом в шафі. Нехай в ньому буде прихований натяк або послання. Риби з задоволенням будуть «перечитувати» його знову і знову, дивлячись на магнітик з сердечком або кухоль з написом «Ти найкрасивіша!»

Новини

Популярні теми форуму

analytics