Close button

Ніколас Кейдж став ведучим «Історії нецензурних слів» від Netflix

Ніколас Кейдж став ведучим «Історії нецензурних слів» від Netflix

Ніколас Кейдж виступить в ролі ведучого нового шестисерійного шоу від Netflix під назвою «Історія нецензурних слів». Шоу розповість не тільки про витоки англійської лайки і її вплив на культуру - крім цього Кейдж буде брати інтерв'ю у найвизначніших діячів науки і коміків, повідомляє Disgusting men.

Адже хто, якщо не Ніколас Кейдж - погодьтеся, інших варіантів тут і бути не могло.

Читайте також: Настя Каменських похвалилася довгими ніжками

Запрошеними зірками шести 20-хвилинних серій стануть такі видатні майстри комедії як Джим Джеффріс, Джоел Кім Бустер, Дері Девіс, Патті Харрісон, Лондон Хьюз, Зейнаб Джонсон, Нік Офферман, Сара Сильверман і багато інших. Серед слів абсолютно точно будуть такі чудові лайки як «fk», «sh-t», «b-ch», «dk» і «p-sy» - між іншим, як Ніколас Кейдж гостро зазначив в трейлері, останнім словом іноді називають ще й кішку.

В анотації Netflix пише про шоу так:

«Освіта в області лайок - урок історії, про який ви і не думали. Але він вам потрібен ».

Серіал випускають компанії Funny or Die і B17 Entertainment, шоураннер і виконавчим продюсепром виступає Белламі Блекстоун. Прем'єра «Історії нецензурних слів» відбудеться на Netflix 5 січня 2021 року.

В очікуванні серіалу ознайомтеся з матеріалом Володимира Бровина про давнє шотландському монускріпте, в якому, як вважає нинішня наука, вперше згадується слово «fk»:

Новини

Популярні теми форуму

analytics