Close button

Samsung анонсувала дуже великий телевізор

Samsung анонсувала дуже великий телевізор

Новинка вже доступна для попереднього замовлення в Південній Кореї, повідомляє iXBT.com.

Компанія Samsung анонсувала дуже великий телевізор - 110-дюймовий MicroLED TV з матрицею дозволом 4К. Поки новинка доступна для попереднього замовлення лише в Південній Кореї, але в першому кварталі наступного року обіцяють запустити глобальні продажі. Ціна? На це питання відповіді поки немає, але тут можна орієнтуватися на вартість гігантського 146- дюймового телевізора Samsung The Wall - від $ 100 000 ...

Настільки дорогий телевізор просто зобов'язаний бути чимось примітним в плані дизайну і компоновки, і тут дійсно є кілька цікавих моментів. Наприклад, екран займаємо 99,99% фронтальній панелі. Тобто рамки немає взагалі: судячи з усього, матрицю від зовнішнього фізичного світу по периметру відокремлює лише металева окантовка. При цьому Samsung вдалося вбудувати в ТВ звукову систему Majestic, яка «забезпечує захоплюючий 5.1-канальний звук без зовнішніх гучномовців».

iqqembfejn_big.jpg

Телевізор також забезпечує охоплення 100% колірного простору DCI-P3 і Adobe RGB, оснащений портом HDMI 2.1 і підтримує висновок на екран контенту з чотирьох різних джерел (в тому числі підключених до різних портів HDMI).

У своєму прес-релізі творці пристрою відзначають, що виробництво новинки було б неможливо до недавніх інновацій, і якби не «новий виробничий процес, запозичений у напівпровідникового підрозділу», то такий телевізор міг би і не статися. Зате вже зараз, слідом за 110-дюймовою моделлю, обіцяні телевізори MicroLED поменше, які будуть і дешевше. Більше подробиць про новинку очікується на виставці CES 2021 січні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics