Close button

Bugatti відкликає свої гіперкари

Bugatti відкликає свої гіперкари

Bugatti відкличе 77 гіперкарів для виправлення заводських дефектів. Ремонту підлягають моделі Chiron, Chiron Sport і Divo, повідомляє Motor1.

За інформацією американського Національного управління безпеки руху на трасах (NHTSA), Bugatti проведе дві сервісні кампанії. Перша стосується 73-х автомобілів Chiron, Chiron Sport і Divo, побудованих в 2017-2020-х роках. У них Виявлено проблему курсової стійкості: після активації ESP не повертає до початкового значення, що може призвести до нещасних випадків. Для виправлення «недуги» гіперкар оновлять програмне забезпечення.

У другій відкликання потрапили чотири Bugatti Chiron і Divo 2020 року з більш серйозним дефектом, який простий перепрошивкой вже не виправити. У Bugatti з'ясували, що при екстремальних навантаженнях може зламатися задній лівий приводний вал. Пошкоджену деталь підлягає безкоштовній заміні.

Сервісні кампанії для виробників гіперкарів - таке ж нормальне явище як і для виробників більш доступних автомобілів, хоча і трапляються вони рідше і в куди більш скромних масштабах. Так, в 2018 році Bugatti відкликала в США два Chiron через дефект теплових екранів бічних подушок безпеки.

Новини

Популярні теми форуму

analytics