Close button

Бюджетний кросовер Ford - перше фото

Бюджетний кросовер Ford - перше фото

Ford готується випустити на ринок новий бюджетний кросовер. Виробникові вдалося протягом тривалого часу зберігати новинку в секреті. Однак фотошпигунів знайшли спосіб зберегти авто абсолютно без камуфляжу, нехай навіть і частково, повідомляє Автоцентр.

Судячи з опублікованого знімку, дизайн у кросовера Форд (поки безіменного) буде досить сміливим, з різкими лініями і масивними деталями. Так, новинка отримала крупноячеистой увігнуту грати і незвичайні фари. Як декор використовуються елементи з чорного глянцю.

1-6.png

ЗМІ припускають, що автомобіль є близьким родичем кросовера Mahindra XUV500 наступної генерації. Ймовірно, він послужив донором для даної новинки. Якщо слідувати цій версії, то і мотори дістануться моделі від Mahindra. Йдеться про 2,0-літровий бензиновий турбодвигун mStallion і 2,2-літровому дизелі mHawk, віддача яких становить 190 і 185 к.с. відповідно. Привід - повний.

Дебют обох автомобілів намічений на початок 2021 року. Спочатку представлять кросовер від Mahindra, а потім його альтернативу від Ford. Після того, як кросовери освоять індійський ринок, їх відправлять на експорт. Однак, за даними інсайдерів, це відбудеться не раніше 2022 року. Очікується, що ціна кросоверів складе близько $ 19 000.

Новини

Популярні теми форуму

analytics