Close button

6 порад як вибрати шапку

6 порад як вибрати шапку

Шапка - самий гріє аксесуар, але виконувати одну лише практичну функцію він не повинен. Головний убір є доповненням образу, тому її потрібно вибирати з розумом, повідомляє Узнай ВСЕ.

Про те, як не купити безглузду, некрасиву і несмачну шапку, читайте в цьому матеріалі. Шапки з масивним, яскравим декором Жіночої шапці, рясно прикрашеної стразами, блискітками, в'язаними завитками, пластиковими вставками і безглуздими написами, точно не місце в гардеробі справжньої модниці. Такі аксесуари виглядають дуже дешевими і кидаються в очі оточуючим. Якщо у вашій шафі є хоча б одна така шапка, викидайте її негайно.

Не перестарайтеся з декором

Шапка-казанок "Казанки" добре зігрівають голову і вуха, але їх зовнішній вигляд залишає бажати кращого. Для їх пошиття використовується дуже багато матеріалу, тому такі шапки виглядають дуже масивними і візуально збільшують голову. Навіть жінкам у віці не варто носити такі головні убори і, тим більше, поєднувати їх з дорогою хутряної одягом.

Шапка-котелок робить тіло непропорційним

Читайте також: Кайлі Дженнер показала стильний образ

Великі прямокутні наклейки Шапки з великими прямокутними наклейками часто можна побачити на молодих хлопців і дівчат. Як правило, на таких наклейках є написи, намальовані або тиснені. Такі нашивки дуже недоречні на шапках, оскільки сильно відволікають увагу від самого аксесуара. Особливо погано шапка з нашивкою буде виглядати на голові людини з дрібними і невиразними рисами обличчя.

Шапки з прямокутними наклейками не завжди виглядають стильно.

Помпони Жінці, яка зайшла в магазин шапок, потрібно рішуче проходити повз вітрини з з пишними помпонами з хутра та ниток. Такі прикраси на шапці не дуже добре виглядають навіть на дитячих шапочках, не кажучи вже про шапках для дорослих. Уявіть, як в вітряний день помпони будуть стрибати і смикатися на шапці, б'ючись один про одного? Погодьтеся, що таке видовище буде виглядати комічно і вже точно не стане ознакою гарного смаку власниці шапки.

Помпони - ознака несмаку

Хутряна шапка з козирком Вона може більш-менш нормально виглядати на літній дамі, але тільки за умови правильно підібраного одягу і аксесуарів. А ось на молодій жінці така шапка буде виглядати без перебільшення погано, візуально додаючи до віку своєї власниці як мінімум кілька років. І хоча не можна сказати, що хутряна шапка з козирком є незручною або погано зігріває, все-таки від цього аксесуара в своєму шафі жінці краще відмовитися і замінити його більш стильною річчю.

Шапка з козирком додає кілька років віку

Чоловіча вушанка з яскравим фарбованим хутром Вушанка - непоганий варіант для пізньої осені та зими. Але чоловікові точно не варто вибирати вушанку з утепленням з яскравого фарбованого хутра. При цьому неважливо, натуральним або штучним є цей хутро - дуже яскрава, що викликає вушанка НЕ буде асоціюватися з мужністю і тонким почуттям стилю. Тому, якщо вушанки чоловікові дуже подобаються, йому краще вибирати моделі з хутром чорного, темно-сірого або коричневого кольорів.

Читайте також: Спалах на Сонці спровокує серйозну магнітну бурю

Ідеально на чоловікові буде виглядати шапка з натуральним хутром

Новини

Популярні теми форуму

analytics