Close button

Чому зірка "Сватів" Тетяна Кравченко не хоче виходити заміж

Чому зірка "Сватів" Тетяна Кравченко не хоче виходити заміж

На екрані героїня актриси з «Сватів» не сумувала і з гумором виходила з будь-яких складних ситуацій. За кадром же у Тетяни Кравченко не було ні коханого чоловіка, ні підтримки великий міцної сім'ї, повідомляє StarHit.

Тетяна Кравченко блищала на сцені «Ленкому», знімалася в «Ширлі-мирлі», «Дітях понеділка» і в серіалі «Моя прекрасна няня», але в останні роки її асоціюють виключно з Валентиною Петрівною Будько з «Сватів». Образ гучної і прямолінійною Валюхи зробив актрису всеросійської зіркою в 55, коли вона вже й не сподівалася прославитися. Тетяні Едуардівні майже не довелося грати: повадки вона скопіювала у матері, так і сама була схожа на персонажа характером, емоційністю і манерою голосно говорити.

Якщо кар'єра йшла в гору, то про особисте життя Кравченко такого не скажеш. Обидва шлюби артистки закінчилися розлученнями, відносини з батьками були напруженими з самого дитинства, а єдиною віддушиною для зірки серіалів залишалася дочка Анна. 9 грудня Тетяні Едуардівні виповнюється 67, а ми згадуємо її творчий шлях і розмірковуємо, чому реальна сім'я актриси виявилася протилежністю екранної.

роль Попелюшки

У дитинстві Тетяна Кравченко відчувала себе зайвою у власному будинку

У дитинстві Тетяна Кравченко відчувала себе зайвою у власному будинку

Батьки Тетяни познайомилися на демонстрації в Донецьку: головний інженер вугільників Василь Токарєв побачив красуню Емілію з вікна «бобика» і швидко з'ясував, хто вона і звідки. Василь був одружений і виховував у шлюбі двох дочок, але це не завадило йому закрутити зв'язок на стороні і стати батьком майбутньої актриси.

Правда, про існування Токарєва маленька Таня дізналася не одразу. Коли дівчинці було три, її мама вийшла заміж за Едуарда Яковлєва, і той дав дитині своє прізвище і по батькові. Тетяна не сумнівалася, що Едуард її біологічний батько, поки в сьомому класі під час прибирання не знайшла в ящику заяву про усиновлення.

«Спливли всі образи: яке право тоді він мав кричати, щоб я робила уроки, виховувати мене? Змусила маму розповісти правду. А у них же з вітчимом вже спільна донька Олена росла. По неділях вони реготали втрьох в спальні, базікали, грали: така ідеальна сім'я. А я спала окремо, в залі, і довгий час не розуміла, чому виявилася зайвою. Тепер же все прояснилося », - ділилася актриса.

Вітчим не рахував Тетяну досить красивою для кар'єри актриси

Вітчим не рахував Тетяну досить красивою для кар'єри актриси

Мама не любила копатися в минулому, але все ж розкрила підлітку і іншу страшну істину: біологічний батько помер від раку через місяць після появи Тетяни на світло. Емілію Іванівну навіть не пустили на похорон, адже чоловік перебував в комуністичній партії, так що наявність коханки і позашлюбну дитину негативно позначилося б на його репутації.

«Мама батька не любила: він - начальник, вона - молода табельниця, які тут« згодна-не згодна »? - міркувала Кравченко. - У тата залишилася прекрасна дружина, мало не польська княгиня, вона просила віддати їй мене, говорила: «Ви молода, у вас все попереду». А мати лише запитала: «А ви б віддали?»

Читайте також: Скандал з 4 сезоном "Корони": реакція Netflix

Відносини з мамою і вітчимом погіршувалися з кожним роком, існувати разом стало нестерпно. Таня намагалася затриматися в школі довше, - в драмгуртку, на різних факультативах і в спортивних секціях - аби не дратувати родичів своєю присутністю і не нариватися на скандал. Сварка могла виникнути на порожньому місці: не так постригла чубок, пішла в гості до сусідки, але збрехала, що гуляла на вулиці. «Я нагадувала вітчиму про маминому гріху, а він - тикав цим їй», - відзначала Тетяна.

Сучасні телеглядачі знають Тетяну Едуардівну за роллю Валюхи в «Сватів»

Сучасні телеглядачі знають Тетяну Едуардівну за роллю Валюхи в «Сватів»

Невідомо, як би все склалося, що не ходи Тетяна в 18 в театральний вуз. Правда, і тут підтримки від близьких вона не отримала. Якщо мати сама мріяла стати актрисою, але побоялася їхати в Москву, то вітчим ставився до творчої професії скептично. Дізнавшись, що пасербицю зарахували в «Тріску», Яковлєв підвів її до дзеркала зі словами: «Подивися на себе, ну яка з тебе артистка? Ні копійки не дам навіть на проживання в столиці, будеш ще лікті кусати ».

Критика і комплекс неповноцінності зіграли на руку дівчині: вона твердо вирішила довести вітчиму, чого вартий. Через рік Алла Тарасова буквально переманила талановиту студентку в Школу-студію МХАТ, так що диплом Тетяна отримала вже там. Після випуску її запросили в «Ленком», однак Марк Захаров порадив артистці змінити поширену прізвище Яковлева на прабабушкін - Кравченко. У першому ж спектаклі «Мої надії» актрисі дісталася головна роль, а на сцені з нею виявилася легенда вітчизняного кіно Тетяна Пельтцер. Надалі з «головною радянської бабусею» Тетяну Кравченко зв'язала міцна дружба.

Сучасні глядачі знають Тетяну Едуардівну за роллю Валюхи в «Сватів», однак звання народної артистки РФ вона отримала ще в 2002-му, за шість років до прем'єри серіалу. З чого ж починався шлях Кравченко в кіно? Невеликий епізод в «приїжджих», персонаж тренера в «Восьмому чудо світу», Ольга в «передчуття любові», де нареченого актриси грав Олександр Абдулов. Причому почуття до Абдулову вона відчувала не тільки в кадрі ...

Читайте також: Кращий місяць 2021 року для кожного знака Зодіаку

Подібності та відмінності з Валюхою

Закоханість Тетяна вперше відчула в 17, коли зустріла студента торгового інституту Валерія. Після кількох побачень відносини закінчилися: дівчина поїхала в Москву, щоб стати актрисою, хоча бойфренд, як і родичі, в неї не повірив.

У столиці у Кравченко закрутився роман з художником-постановником Школи-студії МХАТ Володимиром Лавинська. Хоча незабаром вони одружилися, згодом актриса відзначала, що відносини були скоріше дружніми, а не любовними.

Остаточно зв'язок зіпсувалася після того, як чоловік умовив перспективну артистку зробити аборт, коли та навчалася на четвертому курсі. Після такого навіть зради Лавинский з натурницями - чоловік пропадав ночами з подружками, запевняючи, що створює в майстерні скульптури - не зачіпати Тетяну. Тим більше, що сама вона перейнялася почуттями до партнера по сцені Олександру Абдулову.

На зйомках картини «Літня поїздка до моря» Тетяна познайомилася з адміністратором стрічки Дмитром Гербачевського. Ставним чоловіком захоплювалися багато жінок, він не знав відмови. Одного разу Дмитро запросив Кравченко в свій номер, але вона вирішила схитрувати: зайшла тільки на наступний вечір, незадовго до вильоту в Москву. У момент прощання молоді люди поцілувалися, і актриса була впевнена, що після повернення на майданчик через три дні зануриться в пристрасний роман. Але на неї чекала неприємна новина: Гербачевського привіз з собою наречену з Болгарії.

Серце розлетілося на дрібні осколки: навіщо ж було цілувати, якщо у відносин немає майбутнього? Заглушити тугу артистці допомогла робота в театрі і побачення з колегами з трупи. Пізніше актриса дізналася, що Дмитро розписався зі своєю обраницею Лілі, і відпустила ситуацію. Минули роки, і зірка зіткнулася з Гербачевського на «Ленфільмі». Став на той час продюсером кіностудії чоловік запропонував Тетяні покататися, але у тій був пунктик з приводу одружених, так що вона дала неправильний номер телефону.

Ще через пару років доля знову звела Гербачевського і Кравченко разом. Виявилося, продюсер розлучився, так що шлях був вільний. Випадкова зустріч вилилася в бурхливу ніч, не менше пристрасний роман і шестирічний шлюб, в якому народилася дочка Аня. Ось тільки діапазон емоцій в союзі був занадто широким: від любові до повного нерозуміння, злості, ненависті і байдужості. Дмитро бив Тетяну, і терпіти рукоприкладство вічно темпераментна жінка не могла. «Я йому тоді сказала, що вб'ю, якщо продовжить в тому ж дусі, огрею сковорідкою. І подала на розлучення », - була відвертою артистка в програмі« Доля людини »каналу« Росія 1 ».

Читайте також: 10 добрих фільмів для затишного зимового вечора

Тетяна залишилася удвох з донькою в непростій ситуації - головних ролей в театрі більше не давали, в 90-е в кіно почалася криза, а колишній чоловік не платив аліментів і не виявляв бажання допомагати родині. Зазвичай в таких випадках виручають кровні родичі, однак і тут актриса не знайшла підтримки. Простий приклад: одного разу Кравченко запросили на зйомки в Серпухов, і вона попросила маму з місяць постежити за маленькою Анею, але не минуло й 10 днів, як ентузіазм Емілії Іванівни випарувався, і вона зажадала прибрати примхливу дитину назад ...

Виходити заміж артистка зареклася, так як, озираючись на власне минуле, не хотіла, щоб у дочки з'явився вітчим. Аня стала головною людиною в житті актриси і за сумісництвом - свідком того, як мама знайшла довгоочікувану популярність після виходу серіалу «Свати». «Вона там нічого особливо не грає: така ж добра, гучна, запальна, але відхідлива, добре готує. І дуже схожа на бабусю, звичайно », - відзначала спадкоємиця зірки телефільму.

У цьому телепроекті відбилося все, чого так не вистачало актрисі з дитинства - міцна велика сім'я, довгий щасливий шлюб. На екрані почуття її героїні до персонажа Федора Добронравова здавалися настільки реальними, що глядачі уклали: у колег роман. «З Федором Добронравовим у нас завжди складалися доброзичливі відносини на знімальному майданчику серіалу« Свати ». Можливо, завдяки такому тісному спілкуванню на майданчику нам вдалося плідно зіграти люблячого подружжя і завести прекрасні дружні відносини в життя », - коментувала Кравченко плітки в мікроблозі.

Минуле ніколи не відпускало актрису. У програмі «Андрій Малахов. Прямий ефір »через десятиліття вона нарешті познайомилася з единокровной сестрою Олександрою Токарєвої, за зворушливою зустріччю спостерігала вся країна. Згодом родички продовжили спілкування по телефону.

Але як же давні образи на маму? Хоча відносини артистки з Емілією Іванівною складно назвати ідеальними, Тетяна знайшла в собі сили зрозуміти і пробачити матір. Незважаючи на дитячі розчарування і невдалі шлюби, зараз Кравченко вважає себе щасливою людиною і нітрохи не шкодує про минуле.

Новини

Популярні теми форуму

analytics