Close button

Що означають випадки алергії у Великобританії на вакцину від COVID-19

Що означають випадки алергії у Великобританії на вакцину від COVID-19

Великій Британії Вперше в мире схвалілі вакцину від COVID-19. Відповідно, ця країна дерло Почаїв вакцінувалі людей від коронавірусу, повідомляє Украинская правда.

Невдовзі у двох співробітніків национальной служби охорони здоров'я, Які одними з дере получил укол, зафіксувалі алергічні Реакції.

После того у Великій Британії заявили, что будь-яка людина, в якої в анамнезі булу анафілаксія на вакцину, ліки або їжу, що не винна отрімуваті вакцину Pfizer від COVID-19.

Ось кілька вопросам и Відповідей про випадки и о том, что смороду могут означать, Які зібрало Reuters .

Що точно трап?

У Великій Британії Офіційно заявили, что з качана вакцінування Було два ПОВІДОМЛЕННЯ про анафілаксію и Одне ПОВІДОМЛЕННЯ про можливий алергічну реакцію.

За данімі Американської академии алергії, астми та імунології, анафілаксія может віклікаті набряк горла, проблеми з дихання и утруднення ковтання.

Анафілаксія - це надмірна Реакція імунної системи організму, якові Національна служба охорони здоров'я Великої Британії опісує як серйозний и іноді небезпечна для життя.

Алергічні Реакції зафіксувалі у двох співробітніків Национальной служби охорони здоров'я, Які одними з дере получил укол.

Смороду пройшли курс лікування и тепер в порядку.

Вважається, что у них вінікла анафілактоїдна Реакція - набагато легша, чем анафілаксія, яка, як правило, Включає шкірній висип, Задишка, а іноді и Падіння артеріального тиску.

Обидвоє співробітнікі служби страждають від серйозної алергії и носять з собою автоін'єкторі з адреналіном.

Подібні Реакції НЕ спостерігаліся в клінічніх випробуваннях цього препарату.

Водночас люди з алергічнімі реакціямі в анамнезі не брали участь у випробуваннях вакцини Pfizer від COVID-19.

Що кажуть лікарі?

"З масштабних клінічніх випробувань ми знаємо, что це (алергічні Реакції - ред.) Не Було особлівістю вакцини", - розповіла доктор Джун Рейн, глава медичного регуляторного агентства.

Вона додала, что подібні Реакції трапляються Рідко, но трапляються й з іншімі вакцинами, зокрема Із Щеплення від грипу.

Деякі лікарі високо оцінілі обережність регулююча ОРГАНІВ Великої Британії. Інші заявили, что Такі обмеження НЕ віправдані наявний доказ.

"Звичайно, вакцини могут віклікаті важкі алергічні Реакції. У США примерно одна з шкірних 1,4 миллиона доз вакцини ускладнюється Важко алергічною реакцією", - рассказал CNN експерт з вакцин доктор Пол Оффіт.

За его словами, вместо Загальної рекомендації для людей з алергією розумніше Було б поглянуті на ціх двох пацієнтів и подивитись, на Який конкретний компонент вакцини у них алергія.

Оффіт сказавши, что люди повінні розуміті, что є Негайно лікування алергічної Реакції, а ЦІ ПОВІДОМЛЕННЯ про алергію могут стати ще одною "страшилкою" для людей относительно вакцінації.

Саффрон Кордері, заступник генерального директора Национальной служби охорони здоров'я Великої Британії, заявила, что процес авторізації и затвердження вакцини Pfizer / BioNTech "був Неймовірно надійнім".

Глава Британського регулятора лікарськіх ЗАСОБІВ такоже Виступивши Із запевненнямі, что вакцина Pfizer / BioNTech "так само БЕЗПЕЧНА, як и будь-яка звичайна вакцина".

Вірусолог клініки Майо Грегорі Поланд, Який консультував регулюючі органи США, считает, что Велика Британія "переборщила" з реакцію, оскількі харчова алергія, за его словами, не має до цього Ніякого стосунки.

"Я б сказав:" Якщо у вас були Реакції анафілактічного уровня на вакцини, ми Хочемо знати про це, тому ми проявляємо особливо обережність. Це не означає, что я не буду делать вам щеплення. Альо я б Зробив це в більш контрольованій обстановці ", - зазнача Поланд.

Пітер Опеншоу, професор експериментальної медицини Імперського коледжу Лондона, похваливши реакцію Великої Британії:

"Той факт, что ми так скоро дізнаємося про ЦІ две алергічні Реакції, и что регулююча орган Наживо ЗАХОДІВ, показує, что система моніторингу працює добре", - сказав ВІН.

Мітчелл Грейсон, директор відділення алергії и імунології Национальной дитячої лікарні в Огайо, стурбованій относительно того, як ця проблема может знізіті Інтерес до вакцінації:

турбо, что весь цею Захід заставил Мільйони людей відмовітіся від вакцінації через ті, что смороду почула", - сказавши ВІН.

Новини

Популярні теми форуму

analytics