Close button

До України заходить циклон Yvonne, - синоптик

До України заходить циклон Yvonne, - синоптик

У п'ятницю очікується мінлива погода, обумовлена боротьбою циклону Yvonne, який прийшов з півдня, з антициклоном Xavier, до якого українці вже встигли звикнути, повідомляє Курс Украины.

У ніч на п'ятницю, 11 грудня, очікується від нуля до 3 градусів морозу, на сході, в Полтавській, Сумській та Дніпропетровській областях -3...-7 градусів, в Одеській області та в Криму +2-6. Протягом дня температура коливатиметься близько нуля, на сході до -2, на заході та півдні повітря прогріється до +3-8 градусів.

"Нас зачіпає південний циклон Yvonne і тому найближчої ночі в західних, північних областях плюс Вінниччина очікуються опади, мокрий сніг та дощ, чи навіть льодяний дощ", - пише синоптик Наталка Діденко у себе в Facebook.

Однак, прогнозує Діденко, "вже завтра вдень антициклон з південного сходу знову підтисне, і циклон поступиться - опади ймовірні лише місцями в західній частині України". Велика частина країни опиниться під владою сухої погоди.

Гідрометцентр України оголосив І (жовтий) рівень небезпеки через пориви вітру 15-20 м / с 11 грудня вночі в західних областях, вдень - в Приазов'ї.

У Києві п'ятниця очікується "мокрою", однак удень опади припиняться. Південно-східний вітер залишиться поривчастим і некомфортним. Також киянам слід побоюватися ожеледиці - вночі підморозить до -2. Протягом дня стовпчики столичних термометрів сягнуть +1 градуса.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics