Close button

У Харківській облраді показали сина Кернеса

У Харківській облраді показали сина Кернеса

Мандат депутата Харківської облради отримав старший син Геннадія Кернеса - Кирило Кернес, повідомляє Kharkiv Today.

11 грудня відбудеться перша сесія Харківської облради восьмого скликання. Фото всіх новообраних депутатів вже виклали на сайті. Біографій поки немає.

Знімок Кирила Кернеса, який засідав від зацікавленого "Блоку Кернеса" також опублікували. У 2013 році Геннадій Кернес публікував фото з сім'єю, на ньому у Кирила Кернеса руді кучері і легка неголеність. Зараз він змінив імідж і відростив бороду.

Кирило Кернес. Фото: Харківська облрада

38-річний Кирило Кернес очолював список "Блоку Кернеса" на місцевих виборах до Харківської обласної ради. Він не публічна особа і таке рішення здивувало навіть журналістів - все думали, що мова йде про балотування Геннадія Кернеса.

Кирило Кернес працює першим заступником директора КП "Харківське міське бюро технічної інвентаризації" та за минулий рік отримав майже 87 924 гривень зарплати.

Перед сесією новообраних депутатів попросили ознайомитися з текстом Конституції, Європейської хартії місцевого самоврядування, декількома законами, регламентом ради минулого скликання, переліком постійних комісій минулого скликання, декількома положеннями та списком посадових осіб виконавчого апарату облради і їх службовими телефонами.

Депутатів минулого, сьомого скликання, попросили подати декларації про доходи протягом 20 робочих днів після складення повноважень.

Новини

Популярні теми форуму

analytics