Close button

Голові Волинської ОДА висловили недовіру

Голові Волинської ОДА висловили недовіру

За результатами голосування, 49 новообраних депутатів вирішили висловити недовіру нинішньому голові облдержадміністрації Юрію Погуляйко, повідомляє Суспільне.

На позачерговій сесії восьмого скликання депутати хотіли заслухати звіт голови ОДА про виконання бюджету 2020, але Юрій Погуляйко не прийшов. Висловити недовіру голові запропонував депутат фракції "За майбутнє" Володимир Бондар. 51 обранець підтримав рішення.

За недовіру депутати голосували таємно. Перед цим утворили лічильну комісію. На голосування виділили 60 хвилин.

Участь в голосуванні взяли 57 депутатів. За недовіру голові ОДА Юрію Погуляйку проголосували 49 обранців. Проти - 4, утрималися - 4. Рішення тепер мають направити президенту.

Після голосування на сесію з'явився голова ОДА. Розмова з депутатами відбулася на підвищених тонах. "Не хочу вас бачити, ваші морди", - сказав обранцям очільник адміністрації.

Позицію Юрія Погуляйка також оприлюднили на сторінці облдержадміністрації. З його слів, на сесію голову ОДА не запросили. А про неможливість звітувати про бюджет до кінця фінансового року Юрій Погуляйко інформував раніше.

"Я обов’язково прозвітую перед депутатським корпусом про виконання бюджету 2020 року, однак, не раніше січня – лютого 2021 року, зокрема, лише після виконання бюджету за 2020 рік та його затвердження Міністерством фінансів України", - йдеться у дописі на сторінці ОДА.

Новини

Популярні теми форуму

analytics