Close button

Євробачення - 2021: оновлений логотип конкурсу

Євробачення - 2021: оновлений логотип конкурсу

Півфінали відбудуться 18 і 20 травня, а фінал - 22 травня, повідомляє 112.

Раніше повідомлялося, що логотип, сцена, слоган і провідні Євробачення-2021 залишаться колишніми, але організатори прийняли рішення все ж оновити логотип конкурсу, який пройде в одному з чотирьох варіантів.

Як повідомляється логотип скасованого конкурсу 2020 представляв візуалізацію прапорів усіх країн-учасниць і розповідав 65-річну історію Євробачення. А новий дизайн натхненний картою світу, на якій Роттердам стане серцем Європи.

Дизайн нового логотипу був розроблений тією ж командою. За словами розробників, вони зберегли "прості, інтелектуальні, мінімалістські і експериментальні" елементи, доповнивши візуалізацію святковими штрихами, щоб відсвяткувати повернення конкурсу.

На оновленому логотипі прапори розтягнули пропорційно відстані від столиці країни до Роттердама. А кут їх нахилу також відповідає розташуванню на карті.

443242.jpg?timestamp=1607595270

"Логотип з'єднує Роттердам зі столицями країн-учасниць і символізує об'єднання, незалежно від форми", - говорить Ситсе Баккер, виконавчий продюсер заходу.

Нагадаємо, Євробачення - 2021 пройде на запланованій раніше арені Ahoy Arena в Роттердамі. Півфінали відбудуться 18 і 20 травня, а фінал - 22 травня. В силі залишаться результати жеребкування півфіналів скасованого конкурсу.

Організатори дозволили брати участь переможцям відборів 2020 року, але пісня повинна бути нова. Всі учасники Євробачення-2021 заздалегідь запишуть свої пісні наживо.

Переможець українського відбору група Go-A погодилася взяти участь в Євробаченні-2021 і поділилася планами про конкурсну пісню.

Новини

Популярні теми форуму

analytics