Close button

5 бізнес-книг для кожного чоловіка

5 бізнес-книг для кожного чоловіка

Звичайно ж, можна відвідувати безліч мотиваційних лекцій з тренерами, які допоможуть прокачати твій бізнес. Але не варто забувати також і про корисну літературу, яка дозволить прокачати свої скіли і знання, повідомляє 24 канал.

Відразу ж зауважимо, що ці книги не допоможуть тобі відразу ж стати багатим, а твоєму бізнесу процвітати. Але вони дадуть тобі можливість інакше поглянути на ведення справ, а також прокачати свої сильні сторони.

"Фінансист". Теодор Драйзер

Уроки з книги. Вона дозволить тобі навчитися працювати з грошима в звичному для них вирі, а також покаже реалії ринку, повного монополій.

Ти зрозумієш, що бізнес - не тільки про дорогих і розкішних яхтах, а й про неймовірні ризики і втрати. Фінансових, звичайно ж! Якщо ти хочеш зрозуміти суть фінансів в діяльності підприємця і взагалі перейнятися духом цього світу, - книга "Фінансист" саме для тебе. Вона розповість тобі про героя, який пережив Громадянську війну, а тепер шукає способи заробити гроші. Він починає темну гру, що і стало причиною його ув'язнення. Нова свобода почалася з новою монополії, ігри на життя, де гроші мають свою роль!

1479042_14740575.jpg?202012084126

Книга "Фінансист" Теодора Драйзера

"Найбагатша людина в Вавилоні". Джордж Семюел Клейсона

Уроки з книги. Вона дасть тобі базу фінансової мудрості. Текст написаний інформативно і доступно.

Книга насичена фінансової філософією, а також дозволить тобі зрозуміти, що ж таке - "фінансова грамотність", про яку всі повторюють. І найважливіше - у тебе буде достатньо грунту для роздумів про те, що відбувається в твоєму житті і фінансовому плані тут і зараз.

1479042_14740574.jpg?202012084126

Книга "Найбагатша людина в Вавилоні" Джорджа Семюела Клейсона

"Атлант розправив плечі". Айн Ренд

  • Уроки з книги. Вона дозволить тобі зрозуміти, як правильно вести бізнес, а також обходити пастки, розставлені всюди.

Більш того - саме цю книгу рекомендують прочитати кожному, хто хоче почати свій бізнес. Ти зрозумієш, як і чим він живе, що може відбуватися. Не оминув автор увагою і ситуації, які можуть виникати на твоєму шляху після того чи іншого вибору. Ця книга зніме з тебе рожеві окуляри і нагадає тобі, що ведення бізнесу - пастка і авантюра одночасно. І тільки сміливцям тут місце!

1479042_14740578.jpg?202012084126

Книга "Атлант розправив плечі" Айна Ренда

"Шлях". Коносуке Мацусіта

  • Уроки з книги. Книга Коносуке Мацусіта навчить тебе розуміти всю важливість внутрішньої філософії бізнесу.

Ти зрозумієш, що бізнес - живий організм, а не щось ефемерне. Чи зможеш інакше поглянути на його сприйняття з боку керівника і співробітників. Автор розповість тобі історію однієї з топових компаній світу. А також дасть можливість зазирнути в голову того, хто нею керує.

1479042_14740577.jpg?202012084126

Книга "Шлях" Коносуке Мацусіта

"Бізнес 21 століття". Роберт Кіосакі

  • Уроки з книги. Вона дасть тобі можливість опанувати підприємницьке мислення. Також автор пройдеться фінансовими пірамідами.

Книга "Бізнес 21 століття" дозволить зрозуміти, як же мислить справжній підприємець. Вона також дасть можливість поглянути на різні бізнес-процеси, про які ти навіть не здогадувався. Настійно не рекомендуємо дочитувати книгу до кінця. Але ти, звісно ж, можеш робити по-своєму!

1479042_14740576.jpg?202012084126

Книга "Бізнес 21 століття" Роберта Кіосакі

Ці книги не зроблять на наступний ранок тебе бізнес-акулою. Але вони однозначно змінять твоє ставлення до бізнесу, а також дадуть можливість зрозуміти, що ж відбувається за закритими дверима. Тому кілька вечорів ми рекомендуємо присвятити гарної літератури, а серіали почекають!

Назарій Лазур

Новини

Популярні теми форуму

analytics