Close button

Найдешевший Renault показали на фото

Найдешевший Renault показали на фото

Dacia в вересні 2020 року представила нове покоління Sandero. Модель є найпопулярнішою в лінійці виробника і виступає своєрідною опорою для бренду, повідомляє Автоцентр.

До того ж, це найдешевший автомобіль Renault Group в глобальній лінійці. Тепер показали бюджетну модифікацію Access, яка виявиться найбільш доступним варіантом.

Ця модифікація не настільки вражаюча, як той же Sandero Stepway 2021, але виглядає достойно. Модель отримала незабарвлений пластиковий обвіс, який контрастує з «безкоштовним» білим кольором кузова. Корпуси бічних дзеркал, дверні ручки і решітка радіатора також не пофарбовані, практично повністю відсутня хромований декор. Тонкі фари виконані в тій же стилістиці, що і у інших представників сімейства, стильні світлодіодні «стріли» ДГЗ на місці. Також авто оснащено 15-дюймовими штампованими колісними дисками.

Салон Sandero Access досить скромний. В оснащення увійшли стандартні сидіння, бортовий комп'ютер, регульований по висоті кермо, кондиціонер і обігрівач, електричні склопідйомники для передніх дверей і внутрішнє дзеркало заднього виду з функцією автозатемнення. Оббивка - тканинна.

У рух бюджетний хетчбек Renault призводить 1,0-літровий трициліндровий бензиновий двигун SCe потужністю 65 л.с. з обертовим моментом 95 Нм, який пов'язаний з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач. Розгін до «сотні» займає 16,7 с, а максимальна швидкість дорівнює 158 км / ч. Середня витрата палива - 5,3 л / 100 км. Базова вартість такого авто - 8690 євро.

2-8.png

1-10.png

Новини

Популярні теми форуму

analytics