Close button

Угорського екс-депутата затримали на кордоні України

Угорського екс-депутата затримали на кордоні України

Українські прикордонники на Закарпатті затримали дипломата-громадянина Угорщини з контрабандою сигарет. За неофіційною інформацією, затриманий є також колишнім депутатом парламенту Угорщини, повідомляє Украинская правда.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Згідно з повідомленням, громадянин Угорщини прямував з України в Угорщину автомобілем SEAT через пункт пропуску "Лужанка". На контролі він показав дипломатичний паспорт, який не є акредитованим в Україні.

"За результатами проведеного огляду автомобіля спільна група з прикордонного наряду, оперативних співробітників Держприкордонслужби, представників ДМС, з залученням представників консульства Угорщини, в багажному відділенні автомобіля виявила сигарети без акцизних марок з позначкою "FOR DUTY FREE ONLY". Зараз триває підрахунок виявленого товару, після чого буде встановлено його кількість і вартість ", - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

Український журналіст Дмитро Тужанський з посиланням на свої джерела пише, що затриманий є також колишнім депутатом парламенту Угорщини.

"За моєю інформацією, дипломатом-контрабандистом виявився двічі депутат угорського парламенту від соціалістів (MSZP) 2006-2010 і 2014-2018 Жолт Легінь (Zsolt Legény)", - відзначає Тужанський.

Він додає, що при огляді авто були присутні представники угорського консульства в Берегові.

Новини

Популярні теми форуму

analytics