Close button

Skoda Rapid: бюджетний варіант

Skoda Rapid: бюджетний варіант

Skoda набрала неймовірні обороти щодо розробки і випуску нових автомобілів. У наступному році виробник представить цілий ряд новинок, включаючи нову модифікацію електрокроссовера Enyaq, рестайлінговий Kodiaq і наступне покоління Fabia. Тепер же стало відомо, що наступника отримає і Skoda Rapid, повідомляє Автоцентр.

В основу новинки ляже спрощена версія модульної платформи MQB, яка отримала приставку A0-IN в назві. Зовні автомобіль лише віддалено нагадуватиме колишній Шкода Рапід, так як отримає ряд елементів екстер'єру в рамках актуального корпоративного дизайну. За інформацією інсайдерів, назва моделі також зміниться.

Силовий агрегат дістанеться новинці від колишнього Rapid. Йдеться про 1,0-літровий бензиновий турбодвигун потужністю 110 к.с., який працює в парі з шестиступінчастою "механікою" або "автоматом". В першу чергу модель адресована покупцям в Індії.

Там автомобіль відрізняється від глобальної модифікації (на зміну якій уже прийшла Skoda Scala) і виглядає як седан VW Polo з «обличчям» Шкода Фабія. Довідаємося трохи пізніше, як буде виглядати новинка. Надалі нічого не завадить виробникові відправити поки безіменну модель в Європу, якщо про таке рішення задумаються в керівництві.

4igc1zsxnx_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics