Close button

Кадиров відповів на санкції США

Кадиров відповів на санкції США

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров назвав «дебілізмом» санкції США проти нього, пов'язаних з ним компаній і людей з його оточення. Він прокоментував рішення американського Мінфіну в своєму Telegram -каналами, повідомляє Лента.ру.

«Друзі, Америка почала боротися зі спортом, з дружинами, дітьми, благодійними організаціями, спортсменами, кіньми ... Цьому тільки одна назва -" дебілізм ", тому що нічого абсурдніше в історії всього людства не було ніколи», - написав він.

Також Кадиров навів в приклад лідера «Аль-Каїди» Усаму бен Ладена, назвавши його «міжнародним терористом №1» і нагадавши, що він і члени його сім'ї жили в США, а його брати «управляли власними бізнес-компаніями в різних куточках земної кулі ». «Не дивлячись на це, ніхто з них містичним чином не потрапив під санкції Сполучених Штатів і спокійно займався своєю справою», - підкреслив він.

Глава Чечні визнав таку поведінку лицемірним і додав, що на республіку і її розвиток ці санкції «ніяк не впливають». Він заявив, що «ганебні санкції ще відгукнуться США», і назвав подію «дійсно чорною сторінкою в історії цієї держави».

Раніше США синхронно з Великобританією ввели санкції проти Кадирова, пов'язаних з ним компаній і людей з його оточення. Американський Мінфін розширив так званий глобальний список закону Магнітського через «порушень людських прав». Під санкції потрапив фонд Ахмата Кадирова, футбольний клуб «Ахмат» і однойменний клуб змішаних єдиноборств, промоутерська компанія «абсолютний чемпіонат" Ахмат "», «Чеченські мінеральні води» і «Мегастройінвест».

Новини

Популярні теми форуму

analytics