Close button

Американець запустив Tinder для програмістів

Американець запустив Tinder для програмістів

Американський програміст Бен Авад запустив сервіс знайомств для програмістів VSinder. Принцип роботи дуже схожий на Tinder: можливість контактувати з другою стороною з'являється тільки в тому випадку, якщо у вас - взаємний матч. Відмінність лише в тому, що свайпать пропонується не фотографії потенційних партнерів, а уривки їх коду, повідомляє AIN.ua.

Додаток доступний на iOS і Android. Воно безкоштовне.

«Більшість додатків для знайомств концентруються на зовнішності. Але, провівши невелике дослідження, я дійшла висновку, що програмісти шукають розумних партнерів », - так Бен пояснив ідею створення свого застосування.

Реєстрація в додатку здійснюється через GitHub. Після реєстрації, в своєму профілі користувач вказує ім'я, вік і короткий інфо про себе, а також перевагу за технологіями, наприклад, React або Angular. Якщо в шукаєте любові, а не тільки дружби, потрібно буде ще вказати свою стать і стать потенційного партнера. Ну і звичайно, ділянка коду, яким ви можете пишатися - саме по ньому вас будуть оцінювати в додатку.

Так само, як і Tinder, VSinder покаже в першу чергу тих користувачів, які знаходяться неподалік.

1-5.png?x39241

Примітно, що в додатку все-таки видно маленьку іконку з фотографією користувача. Бен відзначає, що вона підтягується з GitHub автоматично, хоча сам він хотів би взагалі опустити в VSinder фотографії як явище.

Новини

Популярні теми форуму

analytics