Close button

В Україні вирує негода: ожеледиця, сотні селищ без світла

В Україні вирує негода: ожеледиця, сотні селищ без світла

В Україні значно погіршилася погода, в трьох областях знеструмлені сотні будинків. Синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах і тумані, повідомляє РБК-Украина.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляється, знеструмлені 173 населених пункти в 3 областях, а саме: Київська - 79, Житомирська - 58, Чернівецька - 36. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Крім того, за даними Google Maps, зараз в Києві спостерігаються пробки на дорогах. Зокрема, на проспекті Перемоги, вулиці Олени Теліги, проспектах Степана Бандери, Валерія Лобановського, на вулицях Жилянській, Миколи Голего, Генерала Тупикова і на Індустріальному провулку.

Також на Дарницькому мосту, мосту Патона ускладнено рух в напрямку правого берега.

Негода в Україні: без світла сотні будинків, на дорогах ожеледиця і пробки

У п'яти областях, а саме у Тернопільській, Хмельницькій, Рівненській, Київській, Житомирській, були введені тимчасові обмеження руху вантажівок і автобусів на дорогах. Зараз рух в зазначених областях відновлено, повідомляє прес-служба "Укравтодору".

За інформацією Служби автомобільних доріг транспортне сполучення на автошляхах державного і місцевого значення країни забезпечено. Обмежень руху немає.

Втім, синоптики попереджають про те, що вранці в північних і центральних областях ожеледь, на дорогах ожеледиця, в південних і центральних областях туман, видимість 200-500 м (I рівень небезпеки, жовтий).

За даними рятувальників, погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць. Уже в "Київпастрансі" повідомили, що в Києві ввели оперативне становище на всіх маршрутах громадського транспорту.

Крім того, в Києві призупинено рух фунікулера. Причиною тому - негода в столиці.

Анастасія Рокитна

Новини

Популярні теми форуму

analytics