Close button

Українцям пообіцяли розраховувати розмір субсидій точніше

Українцям пообіцяли розраховувати розмір субсидій точніше

Мінсоцполітики буде проводити більш актуальний і правильний розрахунок розміру житлових субсидій та пільг на оплату ЖКП, повідомляє UBR.

Відбудеться це завдяки тому, що міністерство разом з ДП "ІВЦ Мінсоцполітики" розробило файл обміну, в який постачальники газу мають включати перейшли до них на обслуговування пільговиків і субсідіантов і надсилати його органам соціального захисту населення, повідомила прес-служба Мінсоцу.

Відповідна інформація повинна надаватися постачальниками послуг органам соцзахисту населення виключно за новим абонентам до 20 числа кожного місяця. Чинний порядок щомісячного обміну інформацією між структурними підрозділами з питань соцзахисту і виконавцями компослуг про розмір цін і тарифів на ЖКП по пільговикам / одержувачам субсидії залишився без змін.

"Своєчасне надання газопостачальними компаніями інформації органам соціального захисту населення про зміну одержувачем субсидії / пільговиком виконавця комунальної послуги забезпечить актуальний і правильний розрахунок розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг", - повідомили в міністерстві. І нагадали, що побутові споживачі з 1 серпня отримали можливість змінити постачальника газу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics