Close button

Гороскоп для всіх жінок з 14 по 20 грудня

Гороскоп для всіх жінок з 14 по 20 грудня

Гороскоп на середину грудня говорить про те, що всіх представників зодіакального сузір'я очікує складний і досить напружений період. Очікується багато клопоту, дрібних негараздів, конфлікти й з'ясування відносин, повідомляє РБК-Украина.

Астрологи розповіли, що чекає всіх жінок за знаком Зодіаку в період з 14 по 20 грудня, і дали поради про те, як обійти всі перешкоди на шляху.

Жінка-Овен

Найближчий тиждень буде насичена, і енергія битиме через край. Її потрібно пустити в мирне річище, наприклад, зайнятися зміною іміджу або облаштуванням будинку. Якщо не випустити енергетику на щось позитивне, то вона може перерости в агресію. Удача чекає тих Овнів, які вміють мислити в позитивному ключі.

Жінка-Телець

Справитися з усіма складними питаннями на цьому тижні допоможе позитивний настрій і віра у власні сили. Астрологи радять вірити в хороше, щоб тимчасові труднощі не стали непотрібним бар'єром. Подбайте про власний імідж, вам варто приділити увагу нову зачіску або оновити свій гардероб.

Жінка-Близнюки

Приділіть пильну увагу розв'язанню ділових питань. Енергетика зірок і планет буде сприятливою, і початок тижня буде сприяти залученню матеріального добробуту. Ближче до вихідних ви зможете пожинати плоди вашого успіху. Проведіть час з близькими й зарядіться від них позитивом і хорошим настроєм.

Жінка-Рак

З 14 по 20 грудня ви зможете подолати будь-які труднощі й розв'язати складні питання. Для цього потрібно небагато - повірити у власні сили й перестати занижувати власні гідності. Почніть тиждень з правильних думок про свою самооцінку, зарядіться позитивною енергією. Тільки такий настрій допоможе впоратися з будь-якими завданнями.

Жінка-Лев

Середина грудня дасть Левицям прилив сил і можливість не тільки виконати всі справи вчасно, але й почати щось нове і цікаве. Можливі раптові поїздки, цікаві знайомства, несподівані пропозиції, які принесуть в майбутньому дохід. Прислухайтеся до інтуїції, вона допоможе не упустити можливості.

Жінка-Діва

Тиждень буде дуже активною, насиченою подіями та зустрічами. Можливе спілкування з людьми, з якими зв'язок вже давно обірвалася. Не виключено, що буде відновлений контакт з кимось із колишніх коханих. Діви виявлять в собі нові здібності, які дадуть поштовх для просування в новій сфері, а також принесуть задоволення і достаток.

Жінка-Терези

Проявіть активність найближчими днями, щоб не упустити ті подарунки, які вам приготувала доля. Планети й зірки вас будуть підштовхувати до змін, не варто чинити опір. Протягом тижня вам будуть надходити цікаві пропозиції, але вибирати потрібно тільки найзначніші з них.

Жінка-Скорпіон

Досягти успіхів на цьому тижні Скорпіонам буде складно, бо їм заважає невпевненість і нав'язане почуття страху або тривожності. Астрологи рекомендують почати понеділок з формування правильного мислення, яке допоможе впоратися з нав'язливими думками й позбавить від сумнівів. Ключ від успіху знаходиться виключно в ваших руках.

Жінка-Стрілець

Графік на цьому тижні буде дуже напружений, справ буде більше звичайного. Однак Стрільці будуть справлятися з навантаженням, особливо якщо будуть слідувати чітким планом, вчасно відпочивати й набиратися сил для того, щоб здійснити все задумане.

Жінка-Козоріг

Відмовтеся від помисливості та причіпок, це істотно полегшить вам життя в діловій сфері й особистих відносинах. Для оточення вашу думку буде важлива, але висловлювати його варто без агресії й тиску. З'явиться можливість виправити своє матеріальне становище, але для цього Козорогам потрібно буде показати себе з кращого боку і завоювати авторитет.

Жінка-Водолій

Вас почне тягнути до дому найближчими днями, також варто приділити більше часу домашнім обов'язкам. Прикрашання житла до новорічних свят дозволить вам відпочити та зарядитися гарним настроєм. А вечірні посиденьки з рідними допоможуть відновити гармонію, налагодити довірчі відносини.

Жінка-Риби

Не відкладайте розв'язання серйозних питань до нових віників і постарайтеся все робити оперативно. Енергетика зірок і планет на цьому тижні буде сприятливою, сміливо беріться за найскладніші справи, які допоможуть в новому році почати новий етап свого життя, а проблеми, що минають, перестануть вас тягнути вниз.

Новини

Популярні теми форуму

analytics