Close button

Ідеї подарунка для того, хто ніколи не випускає з рук смартфон

Ідеї подарунка для того, хто ніколи не випускає з рук смартфон

Сучасна людина не уявляє свого життя без смартфона. Ці гаджети грають таку ж важливу роль, як безліч інших необхідних побутових речей. Вони допомагають нам в роботі, розважають у вільний час, "пов'язують" за мільйони кілометрів з близькими людьми. Вони багатофункціональні і незамінні, повідомляє 24 Канал.

Незважаючи на популярність і важливість телефону, його користувачі розділилися на дві категорії: ті, хто використовує смартфон в украй необхідних ситуаціях, і ті, хто не може випустити його з рук протягом всього дня.

Ідеї 24 зробили підбірку 10 універсальних подарунків для тих, хто ні за що не зміг би відмовитися від телефону навіть на один день.

1. Для любителів музики

За останнє десятиліття сучасні смартфони настільки удосконалилися, що здатні видавати максимально точні зображення і радувати безліччю нових функцій.

Але якщо мова заходить про якісні колонках, то виникає багато питань і сумнівів. Адже не завжди можна вибрати компактне і зручне пристрій з якісним звуком. Тому, якщо ви хочете порадувати свого знайомого або друга класної Bluetooth-колонкою - приділіть чимало часу для її вибору. Порівняйте характеристики, цінові рамки, перегляньте відеоогляди.

x3s1iw7ldy_big.jpg

2. Павербенк

Якщо ви цікавитеся новинками техніки, то помічали, що мінімум щомісяця вчені з будь-якої країни вигадують досконалий революційний тип акумулятора. Так це чи ні - невідомо, адже ваш друг досі скаржиться, що його телефон так само розряджається за два дні або навіть за добу. Але ви можете це перевірити, вибравши класний багатофункціональний павербенк для вашого друга.

_3ciqt9wkc_big.jpg

3. Набір об'єктивів

Для багатьох користувачів смартфон замінив якісний фотоапарат. Це тому, що з'являються нові марки телефонів, можливості розширюються, функції удосконалюються.

Однак для того, щоб фото мали різні фокусні відстані, яскраве світло і були чіткими, подаруйте для одного знімний об'єктив, а краще - цілий набір об'єктивів.

ukkb0lr2fq_big.jpg

4. Бездротова зарядка

Не всі телефони можна заряджати за допомогою цієї диво-техніки. Але якщо ви впевнені, що вашому знайомому такий гаджет необхідний - сміливо вибирайте кращий варіант.

60270345bi_big.jpg

5. Брелок з Bluetooth

Класний подарунок для тих, хто постійно все втрачає. За допомогою такого брелока і смартфона можна в момент відстежити, де ваші ключі або інші "дрібні" речі.

s0jyhhssuw_big.jpg

6. Магнітний тримач

Річ, яка вкрай необхідна для всіх автомобілістів. Такий власник допоможе відчувати себе за кермом упевнено і комфортно. Завдяки такому подарунку телефон не доведеться постійно "вставляти" в різні відділи. Досить просто прикласти смартфон до держателю.

4c11j69ixi_big.jpg

7. Штатив для телефону

Якщо ваш знайомий часто знімає відео або любить фотографуватися - придбайте йому оригінальний штатив. Він настільки універсальний і гнучкий, що ні у кого не виникне труднощів з закріпленням його навіть до гілки або стовпа.

vu6zpalxy4_big.jpg

8. Фітнес-браслет

Практична річ, яка розширює функції смартфона: показує час, витрачені калорії, нагадує про необхідність фізичних навантажень тощо. Крім цього, такий аксесуар виглядає стильно і вишукано. Чому б не порадувати ним близьку людину на різдвяні свята?

wki93wfsga_big.jpg

9. Бездротові навушники

Провідні навушники вже давно не користуються такою популярністю, як 10 років тому. Зараз є круті бездротові аналоги, які можуть забезпечити максимальний комфорт вухам, а також якісний і чистий звук.

p2umjambv9_big.jpg

10. Чохол на телефон

Бюджетний, але практичний і завжди доречний подарунок, адже чохлів на телефон багато не буває. Тому ваш друг зможе щодня міняти аксесуар в залежності від свого настрою. Особливо круто, якщо він має почуття гумору, тоді і вид чохла може бути зовсім непередбачуваним.

_nikrifokn_big.jpg

Сніжана Лісова

Новини

Популярні теми форуму

analytics