Close button

"Слуга народу" назвав COVID вигадкою

"Слуга народу" назвав COVID вигадкою

Народний депутат від "Слуги народу" Юрій Камельчук заявив, що не вірить в ефективність вакцин проти коронавірусної інфекції, бо це захворювання, за його словами, придумано, повідомляє Деловая столица.

Про це він розповів в ефірі телеканалу "Наш", дискутуючи з одним з учасників ефіру.

"Я зараз абсолютно серйозно заявляю, що я не довіряю жодній вакцині у світі, особливо проти вигаданої хвороби COVID-19", - сказав він.

"Ми не маємо висновків, яким можемо довіряти. Висновки по вакцині, які заслуговують на довіру, визначаються не одним днем і не міжнародними організаціями, а часом і наслідками, і побічними ефектами: є вони чи ні. Ми зараз чуємо про ефективність вакцин в 70%, в 50%, деякі вважають нормальним 30%. Якщо у неї така ефективність, то виникає питання, що ж вона лікує і чи не шкодить", - сказав депутат.

Камельчук назвав "пасткою" витрати українським урядом великих сум на закупівлю вакцин.

Варто відзначити, що раніше коронавірус був підтверджений у президента Володимира Зеленського та його дружини Олени, у глави Офісу президента Андрія Єрмака, спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова і десятка народних депутатів, міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Новини

Популярні теми форуму

analytics