Close button

Гороскоп на 14 грудня: Ракам варто проявити стриманість

Гороскоп на 14 грудня: Ракам варто проявити стриманість

Багатьом знакам зодіаку сьогодні стоїть добре відпочити. Цей тиждень буде кілька напруженою, тому повністю розслабтеся і проживіть цей день в своє задоволення, повідомляє Slovofraza.

Овен

Постарайтеся бути гранично чесними і відвертими з людьми, які вам небайдужі. Будь фальш не залишиться непоміченим, і найближчим часом правда відкриється. Не плануйте справ, які зажадають від вас великих фізичних або емоційних затрат.

Телець

Можливі дрібні непорозуміння. Не надавайте їм занадто великого значення. Постарайтеся наповнити цей день позитивними емоціями. Настає вдалий час для отримання нових знань, спілкування та зустрічей. Бажано більше уваги приділяти рідним і близьким, робити покупки для дому та господарства.

Близнюки

Найближчим часом все вам буде вдаватися. Якщо у вас є кохана людина, то постарайтеся більше часу і уваги приділяти йому. Спільні прогулянки, поїздки і просто спілкування доставлять вам чимало приємних хвилин. А одиноких представників даного знаку, цілком ймовірно, очікує нове знайомство.

Рак

Ніяких емоційних сплесків бути не повинно, якщо ви самі не вирішите їх собі влаштувати. Зірки радять проявити в цей період максимальну стриманість. Будь-яке ваше зауваження може бути зустрінута близькими в багнети. Спокій тільки спокій!

Лев

У цей день все буде залежати тільки від ваших бажань. Однак постарайтеся уникати великого скупчення народу, так як в натовпі вас можуть очікувати не зовсім приємні сюрпризи, починаючи від відкритого хамства і закінчуючи спустошеними кишенями.

Діва

Зараз хтось потребуватиме вашої допомоги. Навіть якщо ви не горите бажанням надати послугу, не відмовляйте в проханні. Сказати "ні" ви можете лише на прохання дати грошей в борг, і то лише якщо не дуже довіряєте прохачеві або не маєте фінансових можливостей.

Терези

Зараз йде не найвдаліший період у житті. На вашому шляху може виникнути цілий ряд перешкод, подолати які буде досить важко. Але як би там не було, на даному етапі утримайтеся від будь-яких проявів агресивності і агресії. Як тільки ви почнете втрачати самовладання, відразу ж відчуєте навколо себе атмосферу нерозуміння і неприйняття.

Скорпіон

Ви можете стати душею будь-якої компанії і зарядити своїм оптимізмом всіх оточуючих людей. Деяких представників даного знаку чекає нове кохання або дуже цікаве знайомство, яке може виявитися дуже перспективним.

Стрілець

Різких змін у вашому житті найближчим часом не передбачається. Але чимало цікавих ідей може виникнути у вас саме зараз. Проявіть фантазію і винахідливість з коханою людиною. Це дозволить внести нові фарби в стосунки з ним. Постарайтеся ні в чому собі не відмовляти.

Козеріг

Якщо в цей день не вдасться вирішити якісь питання, не засмучуйтеся. На жаль, не все залежить тільки від вас, іноді обставини перемішують всі карти. На допомогу з боку розраховувати не варто, так як обіцянок буде набагато більше, ніж конкретних дій.

Водолій

День може виявитися напруженим. Постарайтеся зберігати спокій і не лізти на рожен. У любовних справах можуть виникнути різного роду неприємності і конфлікти. Але, якщо не хочете зруйнувати існуючі зв'язки, то утримайтеся від з'ясування відносин. Направте свою енергію на будь-яке корисну справу.

Риби

Цілком ймовірно, що сьогодні у вас все буде валитися з рук. Але постарайтеся не втрачати спокою, інакше можете стати нищівною силою, що змітає на своєму шляху все без розбору. Зате в сердечних справах можуть бути приємні сюрпризи і навіть серйозні зміни в кращу сторону.

Новини

Популярні теми форуму

analytics