Close button

Настя Каменських з новою зачіскою змінилася до невпізнання

Настя Каменських з новою зачіскою змінилася до невпізнання

Співачка Настя Каменських любить дивувати не тільки своїми новими хітами, але і зовнішнім виглядом. Артистка на своїй сторінці в Instagram опублікувала кілька кадрів, на яких її майже не впізнати, повідомляє You.elka.news.

Афро-кучері

Настя Каменських, візитною карткою якої завжди були розкішні локони, пішла ще далі. Тепер її каштанове волосся перетворилися в афро-кучері. Перед камерою Настя позувала в нюдовом топі, білому бра і спортивних штанях забарвлення мілітарі, показавши точену талію і підтягнутий живіт. Схоже, що це не перуку, і стилістам артистки вдалося так незвично завити її волосся.

001-765x445.jpg
instagram.com/kamenskux

Це не перший випадок, коли артистка змінює зачіску. Шанувальники співачки пам'ятають, як вона вкоротила волосся і навпаки, випрямила їх, не пошкодувавши свої кучерики.

Проте співачка вважає, що їй пощастило народитися кучерявою.

«Кудрі мені подарували батьки. Не буду лукавити - це найзручніші волосся на світлі і я шалено за них вдячна. Вранці прокидаєшся вже з зачіскою! Не встигла помити голову - не видно », - розповідає Настя.

5fd39dd2733f0-765x445.jpg

instagram.com/kamenskux

Поради по догляду

Але за кучериками доглядати потрібно правильно. Настя поділилася тим, що робить з волоссям. З її слів, співачка миє голову через день і строго дотримується цього графіка. Спочатку йде шампунь, а потім артистка завдає маску на кінчики на 20 хвилин. Потім змиває маску і на вологе волосся завдає серум і трохи масла.

«Коштів - мільйон, і тільки методом проб ви зможете вибрати підходящий для вас варіант», - говорить Каменських.

Ольга Алексєєва

Новини

Популярні теми форуму

analytics