Close button

Гороскоп на тиждень 16 - 22 грудня: для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на тиждень 16 - 22 грудня: для всіх знаків Зодіаку

На цій тижня грудня перевалить за середину. Астролог зазначає: на цьому тижні варто перейти до активних дій на роботі і почати відповідально ставитися до обов'язків, повідомляє Slovofraza.

Овен

Дуже часто ми перетягуємо на себе чужі проблеми, але Овнам це буде заважати, як нікому іншому. Це підвищить їх стомлюваність і позбавить сил на довгий термін. Це не означає, що треба ставати егоїстами і думати лише про себе. Вся справа в тому, що для Овнів відкривається реальна можливість серйозно просунутися в важливих справах. Для цього їм необхідні будуть час, енергія і впевненість в собі. Не можна дозволяти зовнішнім факторам позбавляти себе цього, так що обережність не завадить. Чужі проблеми і негаразди краще відкласти в сторону.

Телець

На цій непростій тижня від внутрішнього настрою буде залежати велика частина успіху. Важливо покладатися на самих себе і не давати спуску своїм ворогам і суперникам. Цей тиждень - ідеальний час для того, щоб стати краще, сильніше і міцніше ментально. Будь-які проблеми, які зустрінуть на шляху Тельці, повинні стати приводом для самоаналізу і конструктивної самокритики, а не для розладів і безглуздих самокопання.

Близнюки

У людей цього Знака очікується серйозне поліпшення фінансової активності. Зірки на їхньому боці, тому їм варто більше займатися поточними справами, пошуком нових джерел доходу і покупками. Можливо, що на цьому тижні з'являться фінансові винагороди і приємна підробіток. В любовній сфері Близнюкам також буде везти, але амурні справи стануть другорядними. Краще не ставити любов і відносини на чолі всього.

Рак

Як відомо, звичка до скарг і негативу псує наше життя. Удача до людей, які люблять понить, приходить вкрай рідко. Ракам необхідно перестати скаржитися, тому що зірки і планети будуть не в кращому становищі. Особливо це стосується 14, 19 і 20 грудня. Ракам необхідно прагнути до джерел позитиву. Це можуть бути люди, розваги, приємні і цікаві місця. Можна сміливо зустрічатися з друзями і проводити з ними більше часу. Що стосується нових знайомств, то з ними краще почекати і обмежитися спілкуванням в соціальних мережах.

Лев

Левам на цьому тижні необхідно перестати негативно мислити. Представникам цього Знака потрібно пам'ятати, що все йде від наших думок. Якщо немає настрою прикрашати будинок і готуватися до свят, можна поки просто купити все необхідне. Потрібно діяти відповідно до інтуїції і сигналам тіла. Не варто ризикувати і зривати свою злість на інших людях. Удача чекає тих, хто працює на самоті і не потребує чужої підтримки.

Діва

У Дів починається сприятливий період: зірки будуть в хорошому положенні, тому неприємності малоймовірні. Настав час з ними розібратися і зробити своє життя кращим. У людей цього Знака починається дуже важливий час, в яке з'явиться багато сил. Потрібно витрачати свій час і енергію правильно і обережно. Не можна братися за другорядні справи, які не мають ніякої ваги. Зараз краще витрачати час на те, що дійсно необхідно.

Терези

Цей тиждень краще провести вдома. Період несприятливий для далеких і довгострокових відряджень і поїздок. Також не варто відвідувати людні місця. Енергетика натовпу буде збивати Терезів з їхнього справжнього і правильного шляху. Самота, навпаки, благотворно вплине на творчі успіхи, на зосередженість і енергетику. Цілком можливо, що Терезам вдасться знайти своє покликання. З вівторка по п'ятницю можна здійснювати покупки. Краще робити це в інтернеті.

Скорпіон

Починається період, коли Скорпіонам варто частіше питати поради у близьких і друзів. Це допоможе уникнути смуги невдач. Починаючи з четверга Скорпіони стануть куди більш продуктивними. В кінці робочого тижня можна братися за найскладніші проекти і починати роботу над чимось новим. На вихідних корисним буде активний відпочинок, пригоди, спілкування з новими людьми. Необхідно звернути вектор думок в цю сторону, забувши про справи.

Стрілець

Нічні світила в сприятливому положенні, тому Стрільцям посміхнеться удача в реалізації задуманого. Людям такого Знака потрібно пам'ятати про те, що немає нічого неможливого. Зірки допоможуть Стрільцям провести перезавантаження свідомості, знайти віру в себе і своє світле майбутнє. Перед початком 2021 року ця дуже важливо. Високосний рік добігає кінця, і в ньому потрібно залишити всі свої печалі і негатив.

Козеріг

У Козерогів настає світла смуга в любові. Велика удача може розраховувати на ті, хто перебуває в пошуках. Ось тільки не треба чекати біля моря погоди. Необхідно діяти, знайомитися і проявляти інтерес до людей. Всім, хто перебуває у відносинах, зірки допоможуть стати краще, дбайливіше. Також нічні світила посприяють вирішенню конфліктів. Всі найбільші витрати варто перенести на вихідні. На цьому тижні краще не брати гроші в борг.

Водолій

Перший день тижня буде складним, невдалим і непередбачуваним. У цей період потрібно взяти себе в руки і досліджувати кожен куточок своєї свідомості на наявність сумнівів. Водоліям потрібні впевненість, сила духу і сила волі. Тільки так вони зможуть досягти успіху в бізнесі, на роботі, в коханні. Астролог радить Водоліям не сподіватися на допомогу з боку.

Риби

Рибам варто побоюватися професійних хитрунів і маніпуляторів. Ці люди активізуються в період з 14 по 20 грудня. Доведеться боротися з ними, але ще краще просто обходити їх стороною. Це вкрай небезпечні особистості, які можуть зруйнувати плани, заразити Риб негативом. Зараз настає час, коли потрібно діяти самостійно і слухати голос серця, особливо в любовній сфері. Також дуже корисною стане інтуїція для тих, хто зайнятий у творчому середовищі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics