Close button

Oppo представила унікальний слайдфон

Oppo представила унікальний слайдфон

Пристрій має два шарніра і може пропонувати користувачам екран різної діагоналі в залежності від потреб, повідомляє iXBT.com.

Компанія Oppo поки не випустила на ринок свій смартфон з згинаються екраном, проте виробник представила більш просунутий пристрій, ніж є у конкурентів.

Китайський бренд сьогодні представив новий концептуальний телефон, який був розроблений у співпраці з японською дизайнерською студією Nendo. Пристрій, який Oppo називає «слайдфоном» (slide-phone), має унікальний дизайн.

Пристрій має два шарніра і може пропонувати користувачам екран різної діагоналі в залежності від потреб. Якщо з складеного стану відкрити смартфон, як показано на другій картинці, то ви отримаєте 1,5-дюймовий екран, якого вистачить для перевірки повідомлень або доступу до музичного плеєра.

image%20(3)_large.png

При подальшому переміщенні корпусу смартфона вгору, ви отримуєте 3,15-дюймовий дисплей, який зручний для фото- та відеозйомки і деяких звичайних ігор. У повністю розкладеному стані телефон має 7-дюймовий екран з вузькими рамками. Пристрій виходить дуже витягнутим, в такому форматі воно добре підійде для одночасної роботи з декількома додатками.

Слайдфон Oppo також має стилус, який можна прибрати в корпус телефону. На зовнішній частині телефону розташовані три камери й світлодіодний спалах. Оскільки компанія поки що робить акцент на дизайні телефону, його характеристики не розкриваються.

image%20(1)_large.pngimage_large.png

Компанія не позначила терміни виходу такого смартфона, однак навряд чи він з'явиться на ринку навіть в наступному році.

Новини

Популярні теми форуму

analytics