Close button

LG представила домашні накопичувачі енергії

LG представила домашні накопичувачі енергії

Компанія LG відома як виробник цифрової і побутової техніки, але в її арсеналі є й інші корисні рішення для дому. Черговою новинкою бренду стали стаціонарні акумуляторні системи серії LG Energy Solution для накопичення енергії і забезпечення резервного живлення в ролі альтернативи для генераторів на рідкому паливі, повідомляє 24 Канал.

Фірмове рішення пропонує рекордну для ринку ємність резервного сховища електроенергії, повідомляє Solar Power World Online.

Компанія представила відразу дві серії накопичувачів: LG RESU Prime може накопичувати до 16 кВтг, а при об'єднанні двох пристроїв в один масив - до 32 кВтг, при цьому пікове навантаження може становити 7 або 14 кВт відповідно. Для порівняння, популярна в США система Tesla PowerWall забезпечує пікову потужність 5 кВт при ємності в 13,5 кВтг.

Більш доступна модель LG RESU10H Prime ємністю 9,6 кВтг також передбачає розширення до двохблочний конструкції на 19,2 кВтг при максимальному навантаженні до 10 кВт в залежності від конфігурації. У всіх резервних установках передбачена можливість віддаленого моніторингу, а також підключення різних інверторів. Очікується, що реліз моделі LG RESU16H Prime відбудеться до кінця грудня, а більш компактна RESU10H Prime вийде в березні 2021 року.

1485115_14751492.jpg?202012204506Система LG RESU10H Prime

Крім того, LG планує випустити гнучку систему акумуляторів LG RESU FLEX, що складається з декількох модулів з варіативним зміною потужності. Її поставки LG планує почати в середині наступного року. Вартість новинок виробник поки не розкриває.

Новини

Популярні теми форуму

analytics