Close button

У Британії стався скандал через показ Санти в реанімації

У Британії стався скандал через показ Санти в реанімації

Благодійна організація Національної служби охорони здоров'я Великобританії (NHS Charities Together) випустила відеоролик, в якому лікарі надають в реанімації допомогу Санта-Клаусу, повідомляє InfoResist.

На початку місяця на офіційному каналі NHS була викладена сценка про те, що в лікарню з коронавірусом потрапляє літній чоловік. Медики борються за його життя. Він лежить на ліжку в реанімації й відповідає на безліч листів. Ролик закінчується випискою чоловіка. Одна з медиків повертається додому святкувати Різдво. Жінка читає записку з поздоровленням і розуміє, що насправді лікувала Санта-Клауса.

Після публікації записи, її різко розкритикували користувачі, порахувавши, що вид казкового персонажа в реанімації здатний налякати неповнолітніх.

В результаті ролик був прибраний з каналу самою Національною службою охорони здоров'я. В організації заявили, що їх продукт призначався для дорослих і не був показаний по телебаченню, де його могли б побачити діти. У службі вибачилися перед батьками, які "засмутилися після перегляду реклами".

Новини

Популярні теми форуму

analytics