Close button

Кіосакі купив біткоіни і передбачив його зростання

Кіосакі купив біткоіни і передбачив його зростання

Автор бестселера «Багатий тато, бідний тато» спрогнозував подорожчання першої криптовалюта на тлі економічних проблем в США і запропонував інвестувати в неї, поки ціна не піднялася вище $ 20 тис, повідомляє РБК.

Курс біткоіни підніметься до $ 50 тис., Заявив економіст і автор бестселера «Багатий тато, бідний тато» Роберт Кіосакі. У своєму Twitter-акаунті він повідомив, що інвестував в першу криптовалюта і закликав вчинити аналогічно, поки вона коштує дешевше $ 20 тис.

Зараз BTC торгується на позначці в $ 19,2 тис. Його ціна буде рости через приплив на кріпторинок інституційних інвесторів, а також з-за економічних проблем в США, вважає Кіосакі. Він упевнений, що ці фактори забезпечать «яскраве майбутнє» для біткоіни, золота, срібла і бізнесу.

«Радий, що купив біткоіни. Наступна зупинка $ 50 тис. Хвиля інституційних грошей прийде в 2021 році. Купуйте, поки дешевше $ 20 тис. Якщо ви упустили біткоіни, купуйте срібло... Яскраве майбутнє чекає золото, срібло, біткоіни і підприємців», - написав Кіосакі.

Кійосакі неодноразово закликав інвестувати в біткоіни і дорогоцінні метали. В кінці листопада він припустив, що біткоіни «полетить на місяць» пояснивши, що для нього, золота і срібла наступають «великі часи». А у вересні письменник закликав купувати криптовалюта, назвавши США банкрутом.

Дмитро Фомін

Новини

Популярні теми форуму

analytics