Close button

Мажоритарники "Слуг" відмовилися голосувати за бюджет

Мажоритарники "Слуг" відмовилися голосувати за бюджет

Народні депутати фракції "Слуга народу" не дають необхідної кількості голосів для прийняття закону про державний бюджет на 2021 рік, повідомляє Деловая столица.

Про це сьогодні повідомив представник президентської політсили Олександр Дубинський, передає "ДС".

За його словами, пленарні засідання на найближчі тижні (після поточної 15-18 грудня) для скасовуються і відбудуться лише 25-29 грудня.

"У фракції не знайшли голосів за бюджет (проти мажоритарники, які не хочуть відбирати частину паливного акцизу у регіонів в кишеню Шмигаль) і за міністра освіти Шкарлета (проти нього виступає комітет за освітою). Якщо міністр - справа десята, то з бюджетом проблеми дуже серйозні. На сьогодні бюджет готові підтримати тільки "списочників" СН і група "Довіра", - написав одіозний нардеп у себе в Telegram.

Він також стверджує, що фракцію "Батьківщина", лідером якої є Юлія Тімоенко, "просить в бюджеті окремі статті витрат" під себе ", інакше голосувати не буде".

"Але якщо дати гроші" Батьківщині ", тоді не зрозуміло, як пояснити їх відсутність для своєї фракції. Тому з бюджетом - проблеми", - резюмував Дубинський.

3a2d3dd3-607bc861733f4bbe0e6e9174ff90553

Новини

Популярні теми форуму

analytics