Close button

Kia Sportage без камуфляжу: агресивні технології

Kia Sportage без камуфляжу: агресивні технології

Нове покоління компактного кросовера Kia Sportage офіційно представлять навесні 2021 року. Це, мабуть, одна з найбільш очікуваних новинок. Автомобіль неодноразово потрапляв в поле зору фотошпигунів, але ось зловити модель без камуфляжу не вдалося нікому, повідомляє Автоцентр.

Виправити той недолік знову взялися незалежні художники, які на підставі шпигунських знімків створили реалістичні зображення.

Стверджувати, що новий Кіа Спортейдж +2021 буде саме таким, не можна. Але навіть зараз ми бачимо виразне схожість з тестовими прототипами. Так, згідно з новими зображеннями, компактний кросовер обзаведеться більш сміливою зовнішністю з похилою лінією даху. В основу моделі ляже модульна платформа, на якій також базується новий Hyundai Tucson.

П'яте покоління кросовера обзавелося переглянутої гратами радіатора, новими світлодіодними головними фарами з зігзаобразнимі ДГЗ, фактурним капотом, невеликими незграбними задніми ліхтарями, з'єднаними світлодіодним смугою, і хромованими декоративними елементами.

За попередніми даними, новий Sportage 2021 отримає компоновку салону в стилі Хюндай Туссан. Варто очікувати повністю цифрову приладову панель, новітню мультимедійну систему з «ширяє» екраном і перероблений центральний тунель. До того ж, авто обзаведеться розширеним переліком систем допомоги водієві, що зробить його найбезпечнішим в лінійці виробника.

Ситуація з силовими агрегатами до кінця не ясна. Достовірно відомо, що в моторну гамму увійдуть варіанти з бензиновими і дизельними двигунами, а також гібридна версія. Очікується, що вона буде включати 1,6-літровий бензиновий двигун і електромотор. Підсумкова потужність складе 227 к.с. і 350 Нм. У повністю електричному режимі кросовер Кіа зможе проїхати до 50 км.

Новини

Популярні теми форуму

analytics