Close button

Запатентований новий тип подушки безпеки

Запатентований новий тип подушки безпеки

Поза сумнівами, що подушки безпеки є одними з кращих винаходів для автомобілів, але компанії постійно шукають нові способи зробити їх ще більш ефективними, повідомляє Auto24.

Патентні креслення Waymo розкривають один з проектів вдосконалення подушок безпеки. Недавно представлений патент описує підхід, який дійсно може врятувати життя у разі жорстокої катастрофи.

У патенті, який називається "розгортається огорожу пасажира", описується технологія, яка точно відповідає заголовку: велика подушка безпеки, яка складається з декількох і закриває людину з усіх боків. Такий ейрбег буквально обіймає пасажира, оточуючи захисним екраном.

Креслення дають більш детальний погляд на те, як повинна працювати подушка безпеки, пояснюючи, як би формувався кожух, в разі зіткнення.

Само собою зрозуміло, що система все ще знаходиться на стадії патентування, і це означає, що ідея Waymo ще не досягла етапу масового виробництва. Патент був поданий в червні 2018 року і наданий в грудні цього року, згідно з офіційними записами USPTO.

78_lzqdnsi_big.jpg

ccp4salnp8_big.jpg

dmy56dwwjy_big.jpg

kdduv1ajzn_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics