Close button

Vivo показала, як виглядатиме флагман X60

Vivo показала, як виглядатиме флагман X60

У червні 2020 го vivo представила лінійку флагманських смартфонів X50, але до кінця року виробник планує випустити ще одну топову модель. Незадовго до підготовлювану презентації компанія опублікувала тизер vivo X60, який розкрив дизайн і деякі апаратні особливості гаджета, повідомляє 4PDA.

На офіційному зображенні вказано, що vivo X60 отримає платформу Exynos 1080, виробництво якого ведеться по 5-нанометровим техпроцесом. Примітно, що Samsung - не єдина компанія, з якою співпрацювала vivo при виробництві X60. Так, оптику для камери новинки підготувала німецька компанія ZEISS.

Очікується, що смартфон отримає фірмовий стабілізатор, який зможе продемонструвати ще кращі результати при динамічної зйомці в порівнянні з карданним механізмом, встановленим в vivo X50. На тильній стороні пристрою розмістяться три датчика в звичайній версії, і чотири - в модифікації Pro. Останньому також приписують перископний модуль для зум-зйомки з високою кратністю оптичного збільшення.

Vivo X60 буде доступний в синьому, чорному і білому корпусах. Ще однією особливістю новинки стане встановлена програмна оболонка OriginOS. Згідно з даними регуляторів, смартфон буде підтримувати швидку 33-ватну зарядку. Презентація гаджетів відбудеться 28 грудня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics