Close button

Україну накриє новий антициклон

Україну накриє новий антициклон

У найближчі дні в Україні буде домінувати антициклон, тому погода очікується, хоч і хмарна, але без істотних опадів, повідомляє Курс Украины.

У вівторок, 14 грудня, температура практично скрізь буде коливатися близько нуля, з невеликими зальотами, то в "мінус", то в "плюс". Більш тепла погода очікується в південній і західній частинах України, вдень +3-7 градусів. У нічні години прогнозують +1... -2 градуси.

"Антициклон з цікавим іменем Yadigar (карта 1) витісняє опади і тому завтра мокрий сніг, чи дощ, чи льодяний дощ найбільш ймовірні лише на північному сході України - Сумщина, Полтавщина, Харківщина, Луганщина, а також Чернігівська, Донецька області, зачепить Дніпро з районами", - пише синоптик Наталка Діденко у себе в Facebook.

Гідрометцентр оголосив I (жовтий) рівень небезпеки через ожеледицю на дорогах на сході, на Черніговщині, Сумщині, Полтавщині та Дніпропетровщині і зниження видимості до 200-500 метрів через тумани вночі та вранці на заході України.

У Києві вівторок очікується похмурим, можливо туманним. Температура повітря вночі - до 1 морозу, вдень - до 2 градусів тепла. На дорогах і тротуарах залишається ожеледиця.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics