Close button

У Зеленського розповіли про плани на Новий рік

У Зеленського розповіли про плани на Новий рік

Незабаром президент з дружиною відкриє ялинку на Банковій, а на Новий рік у нього буде короткий відпочинок, повідомляє Комментарии.

Президент Володимир Зеленський ще не записав новорічне привітання до українців, але вже йде підготовка до нього. Деталі звернення його прес-секретар Юлія Мендель розкривати не стала, але розповіла про плани глави держави на зимові свята.

Зокрема, в найближчі дні президент з дружиною візьмуть участь у відкритті ялинки на Банковій.

"Президент і перша леді запалять новорічну ялинку біля Офісу президента. Прикраси для цієї ялинки будуть дуже особливі, з ексклюзивною і важливою ціннісної історією", - повідомила Мендель.

Дату і час цієї події повідомлять пізніше.

Також вона розповіла, що у президента на Новий рік буде короткий відпочинок.

"І у президента, і у його Офісу будуть кілька вихідних. Але при цьому глава держави завжди залишається на зв'язку і при потребі буде працювати. Сьогодні завдяки розвитку технологій організовувати зв'язок, зібрати нараду і обговорити важливі події можна в дуже швидкому режимі. Президент завжди реагує на розвиток подій і швидко приймає рішення, вихідний не може бути причиною відсутності реакції президента, якщо відбувається щось важливе для країни ", - резюмувала Мендель.

Новини

Популярні теми форуму

analytics