Close button

Tesla повернула безкоштовну зарядку Supercharger

Tesla повернула безкоштовну зарядку Supercharger

Tesla ставить перед собою неймовірні плани з виробництва та постачання електромобілів. Якщо в 2019 році їй вдалося перевершити заплановані показники, то в 2020 компанія не дотягує до заявлених цифр. Виробникові необхідно поставити ще близько 180 000 електромобілів, повідомляє Автоцентр.

Для того, щоб виправити ситуацію і добитися поставлених завдань, в Тесла, як завжди, вирішили піти на досить авантюрний крок.

Всім клієнтам, які придбають електромобілі марки до кінця 2020 року, Тесла надасть можливість протягом 12 місяців безлімітно і безкоштовно користуватися зарядними станціями Supercharger. Правда, є у цієї пропозиції і обмеження. Зокрема, під акцію підпадають тільки електрокари Model 3 і Model Y крім базової комплектації Standart Range, які були (або будуть) придбані в період з 12 по 31 грудня. Тим, хто вибрав інші моделі, за користування терміналами доведеться платити.

Зарядні станції Tesla Supercharger стали платними в 2017 році. До того часу ними могли користуватися власники електромобілів Тесла абсолютно безкоштовно. З кожним роком вартість зарядки на фірмових швидкісних терміналах зростає.

Однак, час від часу, виробник змінює умови для залучення нових клієнтів. Якщо подивитися на використання цього стимулу в розрізі календарного часу, то найчастіше цікаві пропозиції припадають на кінець кварталів. Тобто на той час, коли компанія підводить підсумки поставок.

Новини

Популярні теми форуму

analytics