Close button

Держбюджет-2021 та статус Донбасу: що сьогодні розгляне ВР

Держбюджет-2021 та статус Донбасу: що сьогодні розгляне ВР

Верховна Рада України сьогодні розгляне у другому читанні законопроєкт про державний бюджет країни на 2021 рік. Також нардепи розглянуть внесення змін до Бюджетного кодексу, повідомляє РБК-Украина.

Про це йдеться у порядку денному парламенту.

Також у порядку денному внесення змін до закону щодо забезпечення незалежності Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Нардепи будуть голосувати за включення до порядку денного та прийняття рішення щодо особливого статусу Донбасу та змін в закон "Про запобігання корупції".

Сьогодні парламентарі розглянуть проєкт закону про державний бюджет України на 2021 рік.

Вчора джерело РБК-Україна в "Слузі народу" повідомило, що у Раді набереться достатня кількість голосів для ухвалення законопроєкту про держбюджет на 2021 рік.

Також у коментарі виданню заступниця керівника фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук повідомила, що документ не будуть ухвалювати під час так званої "бюджетної ночі".

Нагадаємо, у першому читанні проєкт держбюджету на 2021 рік, крім "Слуги народу" підтримали "Батьківщина", група "Довіра" і група "За майбутнє". Також документ підтримали 11 позафракційних депутатів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics