Close button

PornHub видалив майже 10 мільйонів відео

PornHub видалив майже 10 мільйонів відео

PornHub видалив майже 10 мільйонів відео, які були завантажені неперевіреними користувачами. До такого кроку компанію спонукала стаття New York Times про те, що сервіс заробляє на відеозаписах з насильством над неповнолітніми, після якої платіжні системи MasterСard і Visa припинили роботу з сайтом, повідомляє 24 Канал.

PornHub оголосив, що тільки перевірені користувачі зможуть завантажувати контент на сайт. Крім того, на сервісі введуть перевірку відеороликів. Про це пише The Verge.

що відомо

З 2021 року користувачі більше не зможуть вільно публікувати свої відео на сервісі PornHub. Раніше це була основна частина контенту, так як сайт працював за принципом YouTube, дозволяючи будь-якому завантажити власні відеоролики і заробляти з реклами.

Раніше на сайті вказували на наявність в базі близько 13,5 мільйона роликів. Тепер же їх стало лише 3,8 мільйона.

Завантаження тепер повинні надходити тільки від офіційних партнерів по контенту або учасників "модельної програми" Pornhub, яка вимагає підтвердження віку для реєстрації. Ресурс Motherboard повідомляє, що всі раніше завантажені відео тепер "в очікуванні перевірки та огляду", починаючи з 2021 року.

Нагадаємо, нещодавно Visa і Mastercard відключили можливість проведення оплати на сайті через свої платіжні системи. Це сталося в рамках розслідування про наявність незаконного контенту.

Новини

Популярні теми форуму

analytics