Close button

FlixBus відкрив продаж квитків через Privat24

FlixBus відкрив продаж квитків через Privat24

FlixBus, найбільший європейський оператор автобусних перевезень, оголосив про початок співпраці з ПриватБанком, повідомляє Finance.ua.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Як купити квиток. З сьогоднішнього дня всі квитки FlixBus можна купити в мобільному додатку і через веб-інтерфейс Privat24, а також в касах банку і через термінали самообслуговування.

За допомогою квиткових сервісів банку можна забронювати будь-які рейси FlixBus по всьому світу (це 34 країни Європи, а також Туреччина і США).

Після оплати клієнт отримає квиток на електронну пошту пасажира, також він буде доступний в додатку Privat24.

Куплений таким чином квиток можна відразу використовувати для посадки в автобус, його не обов'язково роздруковувати і не потрібно обмінювати в касі.

Через ПриватБанк можна придбати квитки на рейси FlixBus з пересадками (хоча такі квитки поки недоступні в мобільній версії Privat24). Це дає пасажиру можливість доїхати до міст, де немає рейсів з прямим сполученням. На практиці це означає, що українські пасажири зможуть доїхати в комфортному автобусі в більшість країн Європи через великі транспортні хаби FlixBus в Польщі (Варшава, Краків), Чехії (Прага) і Німеччини (Берлін).

Сервіс з продажу автобусних квитків ПриватБанку був запущений в 2010 році, і сьогодні їм щодня користуються тисячі клієнтів. Квитки можна купити через 13 000 терміналів або в одному з 2500 відділень банку по всій Україні. Всього з квітня 2017 року, коли банк перезапустив продаж автобусних квитків, послугою скористалися вже понад 460 тисяч осіб.

Новини

Популярні теми форуму

analytics