Close button

Skoda випустить два доступних електрокара

Skoda випустить два доступних електрокара

Лінійка чеської марки поповниться наступником Skoda Citigo-e iV і електричним аналогом найпопулярнішої моделі, повідомляє Автоцентр.

Skoda випустить два доступних електрокара. В середині поточного десятиліття електрична лінійка компанії поповниться новими компактними моделями, які отримають останні напрацювання компанії.

Чеська марка планує випустити електрокар, який можна порівняти габаритами з бестселером Skoda Octavia, і наступника недавно знятого з виробництва чотирьохдверного хетчбека Citigo-e iV.

3626078.jpg

Обидві моделі побудують на здешевленої версії модульної платформи Volkswagen MEB. Це забезпечить чеським електрокарам привабливий цінник. Першим на ринку з'явиться новий електрохетч, але це станеться не раніше раніше середини поточного десятиліття. Електричний аналог Шкода Октавія випустять після 2025 року, а в 2030 році на електротягу переведуть інепосредственно Octavia. Мабуть, тоді модель змінить покоління. Поки ж в планах висновок на ринок представленого у вересні електричного кросовера Enyaq iV і ще однієї компактної моделі на електротязі.

3626074.jpg

Першим дешеву платформу отримає Volkswagen хетчбек ID.1 з цінником менше 20 тисяч євро. Німецький електрокар буде порівнянний габаритами з Volkswagen Polo нинішнього покоління. Його габаритна довжина становить 4067 мм.

Новини

Популярні теми форуму

analytics