Close button

У ВКонтакте з'явилися трансляції відеодзвінків

У ВКонтакте з'явилися трансляції відеодзвінків

Це зручно для лекцій, конференцій і майстеркласів, повідомляє iXBT.com.

Команда ВКонтакте оголосила про запуск нової зручної функції для користувачів соціальної мережі - з'явилася можливість вести трансляції відеодзвінків.

Трансляцію дзвінка можна запустити з комп'ютера і з новою версією мобільної програми ВКонтакте. Вона доступна для будь-якого відеодзвінка, незалежно від кількості безпосередніх учасників (до 128), а дивитися і коментувати трансляцію може необмежену кількість глядачів.

TZtNk2Qf_9s_large.jpg

Як відзначають розробники, функцію зручно використовувати для проведення конференцій, майстер-класів, концертів, фан-зустрічей та інших подій. Вийти в ефір потай від співрозмовників не вийде - на їх екранах з'явиться значок Live. Організатор управляє налаштуваннями приватності і вибирає, хто побачить трансляцію: тільки учасники дзвінка, ще й його друзі або всі користувачі ВКонтакте.

Крім того, в дзвінках ВКонтакте з'явилася роль адміністратора. Це співрозмовник, якому доступні ті ж налаштування, що і творцеві дзвінка. Можна вимкнути мікрофони у всіх учасників і вибрати, чи зможуть вони включити їх назад, і так далі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics