Close button

Чим відомий маніяк, якого стратять в Японії

Чим відомий маніяк, якого стратять в Японії

Маніяка, який полював на схильних до суїциду, засудили до смертної кари в Японії. Про це пише агентство Kyodo, повідомляє Лента.ру.

Токійський суд визнав 30-річного Такахіро Сіраісі винним в жорстокому вбивстві дев'ятьох людей: восьми дівчат і одного чоловіка у віці від 15 до 26 років. Сіраісі також визнали винним в розчленуванні тіл і зберіганні останків. Головним предметом розбіжностей на засіданні було питання про те, чи вбивав Сіраісі своїх жертв за їх згодою: вони всі замислювалися про самогубство. Цю обставину не визнали пом'якшувальною.

Згідно з версією слідства, японець знаходив жертв через соцмережу, у зв'язку з чим і отримав прізвисько "вбивця з Twitter". Він завів анонімний аккаунт і через нього зв'язувався з тими, хто розповідав про бажання скоїти суїцид. Сіраісі обіцяв їм допомогти померти й запрошував в гості у свою квартиру в місті Дзама в префектурі Канагава.

"[Цілі] вбивств були егоїстичними, вони відбувалися заради отримання грошової вигоди та сексуального задоволення. Заманити психічно слабких жертв можна тільки хитрістю", - вважає суддя. Експертиза дійшла висновку, що чоловік скоював злочини, бувши осудним.

Розслідування почалося в жовтні 2017 го. Тоді в будинку Сіраісі виявили розчленовані останки тіл восьми жінок і чоловіка. Злочинець одразу зізнався у скоєному. Тоді ж, 24 жовтня, в окрузі пропала 23-річна жінка. До свого зникнення японка опублікувала в соцмережах повідомлення з текстом "Я шукаю когось, хто помре разом зі мною".

Новини

Популярні теми форуму

analytics