Close button

15 днів до Нового року: як підготувати енергетику будинку

15 днів до Нового року: як підготувати енергетику будинку

Зустрічати Новий рік прийнято в колі сім'ї і близьких друзів, і для цього заздалегідь готують будинок до свята, повідомляє Slovofraza.

Для того, щоб ніщо не затьмарювало веселощі, важливо приділити увагу і енергетиці житла, щоб вона стала позитивною і допомагала залучити удачу в прийдешньому році. Кожний будинок володіє своєю неповторною енергетикою, і якщо вона позитивна, то домочадці процвітають. Експерти пропонують підготувати свою оселю до новорічних свят, щоб привернути увагу нового покровителя, а також позбутися від застою енергії і очистити будинок від негативних програм, що накопичилися за рік.

1. Зустріч Нового року - особливий час, коли можна загадувати найзаповітніші бажання, насолоджуватися святковою атмосферою і починати життя з чистого аркуша. Підготовка починається заздалегідь, і фахівці в галузі біоенергетики рекомендують почати з підготовки будинку. Для цього в першу чергу звільняють житло від всіх речей, які захаращують простір.

2. Після того, як все непотрібне покинуло межі будинку, починаються жнива. Важливо зняти всю павутину і прибрати пил з кожного кута, щоб ніде не було скупчення негативної енергетики. В обов'язковому порядку промивають підлогу, двері і вікна, щоб зустріти Новий рік в чистому і затишному будинку.

3. Енергетика будинку залежить від багатьох факторів, і важливою складовою буде чистота речей. Для цього миють всі покривала і занавіски, а також приділяють увагу взуттю. Воно повинно бути чистим. Не можна забувати і про постільну білизну: найкраще зустріти Новий рік на чистому ліжку, або придбати новий комплект, який радує око і викликає приємні емоції.

4. Після того, як прибирання завершено, важливо провітрити все приміщення, щоб оновити енергетику простору. Впустивши свіже повітря, читають слова: «Вітер свіжий, негаразди проганяє, енергетику будинку оновлює».

5. Підтримати в будинку позитивну енергетику допоможуть обереги і талісмани, зробити які можна своїми руками. Це можуть бути обережні ляльки, завдяки яким наші предки захищалися від негараздів. Зшити такий оберіг не складе труднощів, і він обов'язково допоможе всім членам сім'ї.

6. Після того, як порядок наведений, можна приступати до прикрашання житла, щоб зустріти Новий рік у всеозброєнні. У 2021 році залучити увагу Білого Бика зможе кожен, якщо дізнається про те, які кольори принесуть успіх. Прикрасивши інтер'єр в улюблених кольорах покровителя року, вдасться заручитися його підтримкою, а також наповнити будинок позитивною енергетикою.

Новини

Популярні теми форуму

analytics