Close button

Яценюк відреагував на звинувачення Чорновол у вбивстві

Яценюк відреагував на звинувачення Чорновол у вбивстві

Люди, які висувають незаконне обвинувачення щодо Тетяни Чорновол, повинні самі бути на лаві підсудних, повідомляє Цензор.НЕТ.

Про це заявив екс-прем'єр-міністр України, лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк біля управління ДБР в Києві, де зараз повинен бути вручений звинувачувальний акт Тетяні Чорновол.

Яценюк підкреслив, що Чорновол - це герой Майдану: "Тетяна - це борець за Україну, як і сотні тисяч людей, які боролися на Майдані і на фронті за Україну".

"Тетяна захищала українців і українське майбутнє", - підкреслив екс-прем'єр.

Справа, розпочата проти Тетяни Чорновол, переконаний Яценюк, не має ніякого юридичного змісту. Він назвав її показовою політичною справою проти всіх майданівців: "Проти тих, хто боровся проти Януковича, Путіна і російської агресії".

"Як піде ця справа - це і буде показником того, чи здатні ми захистити майбутнє України", - підкреслив Яценюк.

"Вони хотіли заарештувати Тетяну. Їм не вдалося цього зробити. Зараз вони хочуть її посадити. Їм це так само не вдасться. Але ми повинні всі захищати Тетяну, бо так ми захищаємо досягнення Майдану, Революції Гідності і нашої боротьби як проти пропутінського режиму Януковича , так і проти самого Путіна" , - підкреслив лідер "Народного фронту".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-нардепу Тетяні Чорновол вручили обвинувачення в умисному вбивстві при підпалі будівлі в 2014 році, де на той момент був штаб "Партії регіонів".

Новини

Популярні теми форуму

analytics