Close button

Усик готовий відмовитися від бою з Джошуа за солідні відступні

Усик готовий відмовитися від бою з Джошуа за солідні відступні

Промоутер чемпіона світу за версіями WBA, IBF, WBO, IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Хирн в черговий раз заявив, що його клієнт готовий відмовитися від титулу WBO, якщо Олександр Усик буде заважати зустрічі Джошуа з Тайсоном Ф'юрі, повідомляє Сегодня.

Нагадаємо, українець є обов'язковим претендентом на титул WBO, після перемоги Джошуа над Пулєвим глава Всесвітньої боксерської організації заявив, що Усик повинен стати наступним суперником британця.

Втім, інша думка у самого Джошуа, його промоутера Едді Хірна, а також численних фанатів боксу.

Хирн припустив, що WBO знаходиться в скрутному становищі, тому що хоче бути причетною до супербою Ф'юрі - Джошуа, але при цьому має зобов'язання перед Усиком. У той же час, він зазначає, що зустріч двох британців стане найбільшим боєм в боксі, навіть без титулів. Тому його клієнт готовий звільнити пояс, якщо вони не "придумають якесь рішення, яке зробить всіх щасливими", повідомляє boxingscene .

Втім, один з варіантів вирішення проблеми озвучив журналіст Кріс Маннікс на своїй сторінці в Twitter . За його відомостями, Усик готовий поступитися правом бою з Джошуа за солідні відступні. Про це йому розповів менеджер українця Егіс Клімас.

Олександр Трикіша

Новини

Популярні теми форуму

analytics