Close button

Найпопулярніші автомобілі на ринку столиці

Найпопулярніші автомобілі на ринку столиці

Місто Київ продовжує залишатися найбільшим регіональним ринком легкових автомобілів, повідомляє Авто24.

З початку року київські номери отримали 54,8 тис. Легкових автомобілів (нових і ввезених з-за кордону б / у), що відповідає 14% від загальної кількості вперше зареєстрованих в Україні легковиків, повідомляє Укравтопром.

Таке лідерство Києву забезпечили реєстрації нових машин. За одинадцять місяців поточного року майже 45% реалізованих в Україні нових легкових авто отримали столичну прописку. Нагадаємо, з січня по листопад в країні було зареєстровано 75,6 тис. Нових легкових автомобілів.

У той же час в частині реєстрацій старих машин, завезених з-за кордону, Київ показав лише другий результат, найбільший показник у Львівській області (33,5 тис. Шт.). На київські номери з початку року перейшли 30,3 тис. Машин з пробігом або 10% від усіх ввезених і розмитнених за цей період.

На ринку нових машин найпопулярнішим автомобілем у жителів столиці був компактний кросовер Toyota RAV-4. На другому і третьому місцях київського рейтингу Renault Logan і Renault Duster. Таких високих позицій представники модельного ряду Рено досягли в основному за рахунок корпоративних закупівель, які забезпечили понад 80% реалізацій цих моделей в Києві. Лідерами серед розмитненого секонд-хенду були: Volkswagen Passat, Volkswagen Jetta і Hyundai Sonata.

Новини

Популярні теми форуму

analytics