Close button

Skoda представила спеціальні версії гібридів

Skoda представила спеціальні версії гібридів

Škoda представила спеціальні версії гібридів Octavia vRS iV, Octavia iV і Superb iV для британських поліцейських, медиків і пожежників, повідомляє Skodamedia UK.

За заявою виробника перша електрифікована модель серії vRS від Škoda - Octavia vRS iV - ідеально підходить для будь-якого поліцейського підрозділу швидкого реагування. Силова установка на базі 1.4-літрового двигуна TSI і електродвигуна розвиває до 245 к.с. Автомобіль прискорюється від 0 до 100 км / год за сім секунд і здатний проїхати близько 60 кілометрів виключно на електротязі.

Octavia iV дебютує в автопарку служби екстреної допомоги. Її бензин-електрична гібридна система відрізняється низькою витратою палива, потужністю 204 к.с. і обертовим моментом 350 Н · м. На електриці такий автомобіль здатний проїхати 59 кілометрів.

6989caa5d68f6ff0a6dfe5cbbf5a01cd.jpg

Superb iV оснащується такою ж гібридною установкою, що і Octavia iV і vRS iV. На електротязі він проїжджає близько 60 км, а загальний запас ходу досягає 930 км. У Škoda розраховують, що місткий багажник універсалу об'ємом 510/1800 літрів забезпечує достатньо місця для зберігання і транспортування життєво важливого аварійного обладнання, такого як кисневі балони, вентилятори і дихальні апарати медичних служб.

aae13c15a1b7bffac4ce2df11f469e97.jpg

Всі автомобілі отримають додаткове спецобладнання, включаючи систему зв'язку, діодні спецсигнали і стробоскопи.

Раніше Škoda переобладнала кросовер Kodiaq в транспорт для службових собак британської поліції. Відповідно до вимог британського Королівського товариства по запобіганню жорстокому поводженню з тваринами, відсік для собак обладнаний датчиками температури і аварійним виходом на випадок непередбаченої ситуації.

Новини

Популярні теми форуму

analytics