Close button

Intel представила найшвидший SSD-накопичувач

Intel представила найшвидший SSD-накопичувач

На конференції Intel Memory and Storage Moment 2020 компанія представила свій новий твердотільний накопичувач сімейства Optane, який, таким чином, щоб встановив світовий рекорд швидкості читання і запису, повідомляє 4PDA.

Новинка з підтримкою інтерфейсу PCI-Express 4.0 отримала чіпи пам'яті 3D XPoint і примітна високим заявленим терміном служби при постійній робочому навантаженні.

За запевненням вендора, швидкість послідовного читання і запису моделі Optane P5800X, призначеної для дата-центрів, становить 7,2 ГБ / с і 6,2 ГБ / с відповідно, а значення IOPS для блоків розміром 4 Кбайт - 1,5 мільйона в обох випадках. Накопичувач також забезпечує до 1,8 млн операцій введення / виводу в секунду при змішаних робочих навантаженнях.

Заявлений ресурс осередків пам'яті 3D XPoint, детальні характеристики якої поки не розкриваються, досягає 100 операцій повної перезапису на добу (DWPD) протягом п'яти років. Intel Optane SSD P5800X виконаний в 2,5-дюймовому форм-факторі U.2 і представлений в різних конфігураціях ємності: 400 ГБ, 800 ГБ, 1,6 ТБ і 3,2 ТБ.

yiSwYh9TvgqmCNH9ZJ9z2MoXD2z0z2V.png

Вартість новинки і дата початку продажів будуть оголошені виробником пізніше.

Новини

Популярні теми форуму

analytics