Close button

Кросовер Nissan Murano отримав максимальний пакет безпеки

Кросовер Nissan Murano отримав максимальний пакет безпеки

Поточне покоління кросовера Nissan Murano вийшло на ринок в 2014 році і з тих пір він зазнав лише скромному фейслифтингу, який був проведений в 2019-м, повідомляє Автоцентр.

При цьому оснащення моделі не змінювалося. Незважаючи на досить високі продажі і відсутність нарікань про несучасності авто з боку клієнтів, виробник все ж зважився на технічне оновлення.

Кросовер отримає пакет Nissan Safety Shield 360, який передбачає безліч систем допомоги водієві і асистентів безпеки, включаючи ексклюзивну для цього сегмента систему заднього автоматичного гальмування.

Крім передових функцій, кросовер Ніссан Мурано отримав і деякі коригування зовнішності. У їх числі - 20-дюймові легкосплавні колісні диски Dark Charcoa і три нових відтінку для кузова: Boulder Grey Pearl, Magnetic Black Pearl і Scarlet Ember Tintcoat.

Модельний ряд Nissan Murano 2021 роки отримає чотири рівні обробки салону: S, SV, SL і Platinum. У салоні кросовера з'явилася мультимедійна система з 8-дюймовим екраном і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, камера кругового огляду, збільшений за розміром люк і передні сидіння з підігрівом, оброблені штучною шкірою Prima-Tex.

Новини

Популярні теми форуму

analytics